Daikin Altherma 3 H HT

A hőszivattyúk netovábbja

A Daikin Altherma 3 H HT-vel a komfortba és az energiatakarékosságba fektet. A levegő-víz hőszivattyú fűtést, hűtést és azonnali használati meleg vizet biztosít – és mindehhez kevesebb energiát használ. A rendszer ideális olyan háztulajdonosoknak, akik szeretnék vízmelegítőjüket vagy hagyományos fűtésrendszerüket zöldebb és költséghatékonyabb megoldással kiváltani.

Lenyűgöző formák

Bármilyen típusú házat kiegészít kívül-belül.

Read more

Zaj

Teremtsen csendes és megnyugtató környezetet zavaró hatások nélkül.

Read more

Teljesítmény

Élvezze a legmodernebb technológiák előnyeit, takarítson meg energiát és pénzt.

Read more

Kombináció

Szabja testre a rendszert, hogy illeszkedjen az életstílusához és kényelmi igényeihez.

Read more

Quintessence-design-side-visual_v3.jpg
reddot-design-award-2019-and-IF-710x196.png

Díjnyertes dizájn

A háztulajdonosoknak olyan egységre van szükségük, ami bármelyik szobában jól mutat. A Daikin ezért hozott létre egy nagyszerű műszaki tartalommal rendelkező, ügyes formavilágú terméket. Ez nem csak egy, hanem rögtön két nagyszerű díjat is hozott a Daikin Altherma 3 H HT-nek.

EPRA014-018D_ip1_bg_v2.png

Ami belül nagyszerű, kívülről is annak kell látszania...

Letisztult, minimalista és egyszerű – így lehet a legegyszerűbben leírni a Daikin Altherma 3 H HT kültéri egységet. Vízszintes fekete rács fedi le a teljes előlapot, rejti el az egyetlen ventilátort, és csökkenti a működési zajt, míg a matt szürke festés összhangban a külső fal színével, így az egység többféle környezetbe és tájba is beleillik.

Quintessence-fan_black_fade_in.png

A csend kényelem

Normál hangú üzemmódban a kültéri egység hangnyomásszintje 38 dBA (3 méterről) – ez valahol a madarak csicsergése és egy csendes könyvtár között található. Csendes üzemmódban a hangnyomásszint a felére csökken (35 dBA 3 méterről).

Hallgassa meg a Daikin Altherma 3 H HT-t munka közben

Hogyan mérik a hangerőt?

A hangot maga az egység bocsátja ki, függetlenül a távolságtól és a környezettől. A hangnyomás a bizonyos távolságból érzékelhető hang. A hangnyomásszintet általában az egységtől 1–5 méterre számítják ki.

sound_power_sound_pressure.png
sound_bars_altherma.png
Dark_Blue_background.png

A kiváló teljesítmény belülről fakad

A Daikin Altherma 3 H HT az Európában, Európai klímaviszonyokhoz fejlesztett legújabb HVAC technológiákat tartalmazza. Fedezze fel,
mitől tűnik ki a termék a többiek közül.

Dark_Blue_background.png

Gondosan összeszerelve

1. Modern burkolat

A Daikin mérnökei formatervezőkkel együttműködve biztosítják a friss levegőt a hagyományos kültéri egységhez. A Daikin kiváló beltéri egységeinek formaterve ihlette külső egység vonzó előlapja és letisztult vonalai könnyedén beleolvadnak a környezetbe.


2. Nagy kapacitású ventilátor

A nagy kapacitású egységek általában két ventilátorral rendelkeznek, de ennek a kültéri egységnek csak egyre van szüksége. A nagy méretű ventilátor javítja a levegőáramlást, ami segít halkabbá tenni a működést.

EPRA-D_cut-open_right_HR_numbers_png.png

3. Teljesen új kompresszor

A Daikin Europe a Daikin Technology-val és a japán Innovációs központtal közösen kifejlesztett egy kompresszort, amely 70°C-os vizet ad. A nagy hőmérsékletű hőszivattyú az első, amely R-32-vel működik, amely egy hatékonyabb energiafelhasználású hűtőközeg, alacsonyabb CO2-kibocsátással.


4. Tartós szigetelés

Működés közben 3 rétegű szigetelés és a fenéklemez és a vibrátor lemez közti gumilapok nyelik el és szigetelik le a kompresszor zajait.

EPRA-D_ip8_gradient.png

Győzze le a hideget

A Daikin Altherma 3 H HT megújuló fűtési megoldás, amely hideg éghajlaton pontosan ugyanolyan jól teljesít, mint melegen. A többi fűtésrendszerhez képest ez a termékcsalád a külső levegőt használja a megfelelő hőmennyiség és meleg víz szállításához, még akár -28 °C-ban is.

Dark_Blue_background.png

Egy megoldás – több kombináció

A termékcsalád olyan kültéri egységgel rendelkezi, amely három díjnyertes beltéri egységgel is kompatibilis, amelyek mindegyike
személyre szabható, hogy fűtést, hűtést és használati meleg vizet biztosítson.

Altherma-3H-HT-combination.png
Daikin-Altherma-3-H-HT-F-house.png

Válassza ki a beltéri egységet

Fedezze fel a termékcsalád három beltéri egységét, és a három beállítást (három szolgáltatást), amelyekből testre szabhatja a termékeket saját klimatizálási igényeihez.

1. Oldalfali modell

Kompakt egység, amely külön tartállyal szolgáltat használati meleg vizet. A modell opcionális hűtés funkciót is kínál.


2. Integrált rozsdamentes használati melegvíztartályos modell

Kompakt egység, mindössze 595x625 mm alapterülettel. Az egység 180 vagy 230 literes tartályhoz csatlakozik, hogy kielégítse a használati meleg víz igényeket, és képes hűtő vagy kétzónás üzemmódban működni.

Altherma-3-H-HT-Group_arrow_v3.png

3. Beépített ECH2O használati melegvíz-tartályos modell

Az ECH2O 300 vagy 500 literes használati melegvíz-tartállyal rendelkezik, amely csatlakoztatható napkollektorhoz. A modell opcionális hűtési beállítást is kínál.

Három funkció

Csak fűtő

A Csak fűtő funkció a Daikin termékcsalád alapfunkciója, ami mindhárom beltéri egységhez elérhető. A funkció fűti a légteret és használati meleg vizet biztosít.

Fűtő-hűtő

Ha kényelmes hűtésre vágyik a fűtés és a meleg víz mellett, a Megfordítás funkció a legjobb megoldás. A mindhárom beltéri egységhez elérhető funkcióval megfordítható a rendszer működése, hogy fűtés helyett hűtsön. A rendszerhez padló alatti csövezésre vagy klímakonvektorra van szükség.

Kétzónás

A beépített padlón álló egység az egyetlen beltéri egységünk Kétzónás beállítással. Kétzónás üzemmódban otthona két külön zónájának hőmérsékletét vezérelheti, amelyekben különböző emitterek, például radiátorok vagy padlófűtés található.

IndoorCombinations2.jpg
ETVH-X-Z-D_ip15_image.jpg
ETBH-X-D_ip12_image.jpg