Skip to main content

Daikin Altherma 3 H HT

A hőszivattyúk netovábbja

A Daikin Altherma 3 H HT-vel a komfortba és az energiatakarékosságba fektet. A levegő-víz hőszivattyú fűtést, hűtést és azonnali használati meleg vizet biztosít – és mindehhez kevesebb energiát használ. A rendszer ideális olyan háztulajdonosoknak, akik szeretnék vízmelegítőjüket vagy hagyományos fűtésrendszerüket zöldebb és költséghatékonyabb megoldással kiváltani.

Lenyűgöző formák

Bármilyen típusú házat kiegészít kívül-belül.

További részletek

Zaj

Teremtsen csendes és megnyugtató környezetet zavaró hatások nélkül.

További részletek

Teljesítmény

Élvezze a legmodernebb technológiák előnyeit, takarítson meg energiát és pénzt.

További részletek

Kombináció

Szabja testre a rendszert, hogy illeszkedjen az életstílusához és kényelmi igényeihez.

További részletek
bg-image
'iF' Design Award 2019 and Reddot Design Award winner 2019.

Díjnyertes dizájn

A háztulajdonosoknak olyan egységre van szükségük, ami bármelyik szobában jól mutat. A Daikin ezért hozott létre egy nagyszerű műszaki tartalommal rendelkező, ügyes formavilágú terméket. Ez nem csak egy, hanem rögtön két nagyszerű díjat is hozott a Daikin Altherma 3 H HT-nek.

bg-image

Ami belül nagyszerű, kívülről is annak kell látszania…

Letisztult, minimalista és egyszerű – így lehet a legegyszerűbben leírni a Daikin Altherma 3 H HT kültéri egységet. Vízszintes fekete rács fedi le a teljes előlapot, rejti el az egyetlen ventilátort, és csökkenti a működési zajt, míg a matt szürke festés összhangban a külső fal színével, így az egység többféle környezetbe és tájba is beleillik.

bg-image

A csend kényelem

Normál hangú üzemmódban a kültéri egység hangnyomásszintje 38 dBA (3 méterről) – ez valahol a madarak csicsergése és egy csendes könyvtár között található. Csendes üzemmódban a hangnyomásszint a felére csökken (35 dBA 3 méterről).

Hallgassa meg a Daikin Altherma 3 H HT-t munka közben

Hogyan mérik a hangerőt?

A hangot maga az egység bocsátja ki, függetlenül a távolságtól és a környezettől. A hangnyomás a bizonyos távolságból érzékelhető hang. A hangnyomásszintet általában az egységtől 1–5 méterre számítják ki.

Hangteljesítmény
Daikin Altherma 3 H HT standard és alacsony hangszint mód dBA értékben a mindennapi hangokkal összehasonlítva.
bg-image

A kiváló teljesítmény belülről fakad

A Daikin Altherma 3 H HT az Európában, Európai klímaviszonyokhoz fejlesztett legújabb HVAC technológiákat tartalmazza. Fedezze fel,
mitől tűnik ki a termék a többiek közül.

bg-image

Gondosan összeszerelve

1. Modern burkolat

A Daikin mérnökei formatervezőkkel együttműködve biztosítják a friss levegőt a hagyományos kültéri egységhez. A Daikin kiváló beltéri egységeinek formaterve ihlette külső egység vonzó előlapja és letisztult vonalai könnyedén beleolvadnak a környezetbe.


2. Nagy kapacitású ventilátor

A nagy kapacitású egységek általában két ventilátorral rendelkeznek, de ennek a kültéri egységnek csak egyre van szüksége. A nagy méretű ventilátor javítja a levegőáramlást, ami segít halkabbá tenni a működést.

3 H HT hőszivattyú belső részei

3. Teljesen új kompresszor

A Daikin Europe a Daikin Technology-val és a japán Innovációs központtal közösen kifejlesztett egy kompresszort, amely 70°C-os vizet ad. A nagy hőmérsékletű hőszivattyú az első, amely R-32-vel működik, amely egy hatékonyabb energiafelhasználású hűtőközeg, CO2 -kibocsátással.


4. Tartós szigetelés

Működés közben 3 rétegű szigetelés és a fenéklemez és a vibrátor lemez közti gumilapok nyelik el és szigetelik le a kompresszor zajait.

bg-image

Győzze le a hideget

A Daikin Altherma 3 H HT megújuló fűtési megoldás, amely hideg éghajlaton pontosan ugyanolyan jól teljesít, mint melegen. A többi fűtésrendszerhez képest ez a termékcsalád a külső levegőt használja a megfelelő hőmennyiség és meleg víz szállításához, még akár -28°C-ban is.

bg-image

Egy megoldás – több kombináció

A termékcsalád olyan kültéri egységgel rendelkezi, amely három díjnyertes beltéri egységgel is kompatibilis, amelyek mindegyike
személyre szabható, hogy fűtést, hűtést és használati meleg vizet biztosítson.

bg-image
Bepillantás egy házba, ahol három beltéri Daikin egység és egy kültéri egység került telepítésre. Illusztráció.

Válassza ki a beltéri egységet

Fedezze fel a termékcsalád három beltéri egységét, és a három beállítást (három szolgáltatást), amelyekből testre szabhatja a termékeket saját klimatizálási igényeihez.

1. Oldalfali modell

Kompakt egység, amely külön tartállyal szolgáltat használati meleg vizet. A modell opcionális hűtés funkciót is kínál.


2. Integrált rozsdamentes használati melegvíztartályos modell

Kompakt egység, mindössze 595x625 mm alapterülettel. Az egység 180 vagy 230 literes tartályhoz csatlakozik, hogy kielégítse a használati meleg víz igényeket, és képes hűtő vagy kétzónás üzemmódban működni.

Egy kültéri és három beltéri Daikin egység.

3. Beépített ECH2O DHW használati melegvíz-tartályos modell

ECH2O 300 vagy 500 literes, termális használati melegvíz-tartállyal rendelkezik, amely csatlakoztatható napkollektorhoz. A modell opcionális hűtési beállítást is kínál.

Négy funkció

Csak fűtő

A Csak fűtő funkció a Daikin termékcsalád alapfunkciója, ami mindhárom beltéri egységhez elérhető. A funkció fűti a légteret és használati meleg vizet biztosít.

Fűtő-hűtő

Ha kényelmes hűtésre vágyik a fűtés és a meleg víz mellett, a Megfordítás funkció a legjobb megoldás. A mindhárom beltéri egységhez elérhető funkcióval megfordítható a rendszer működése, hogy fűtés helyett hűtsön. A rendszerhez padló alatti csövezésre vagy klímakonvektorra van szükség.

Kétzónás

A beépített padlón álló egység az egyetlen beltéri egységünk Kétzónás beállítással. Kétzónás üzemmódban otthona két külön zónájának hőmérsékletét vezérelheti, amelyekben különböző emitterek, például radiátorok vagy padlófűtés található.

Daikin Residential Controller logó.

Daikin ONECTA alkalmazás hangvezérléssel

  • Vezérelje a fűtési rendszert otthonából vagy távolból okostelefonnal
  • Vezérelje a fűtési rendszert hangvezérléssel
  • Google Asszisztens- és az Amazon Alexa integráció
  • Néhány további jellemző:
    • Ütemezés napi használathoz vagy nyaralási üzemmódhoz
    • Több egység vezérlése/teljesítményének növelése
    • Energiafogyasztás nyomon követése