Skip to main content

Daikin Altherma 3 H MT

A hőszivattyúk netovábbja

A Daikin Altherma 3 H MT-vel a komfortba és az energiatakarékosságba fektet. Ez a közepes hőmérséketű levegő-víz hőszivattyú fűtést, hűtést és azonnali használati meleg vizet biztosít – és mindehhez kevesebb energiát használ. A rendszer ideális olyan háztulajdonosoknak, akik szeretnék melegvíz készítő bojlerüket vagy hagyományos fűtési rendszerüket egy zöldebb és költséghatékonyabb megoldásra cserélni, energiahatékony fűtéskorszerűsítésben gondolkodnak.

Lenyűgöző design

Bármilyen típusú ház esetén jól mutat a kültéri egység és a beltérik is. 

További részletek

Csendes működés

Teremtsen csendes és megnyugtató környezetet zavaró gépi zajhatások nélkül.

További részletek

Teljesítmény

Élvezze a legmodernebb technológiák előnyeit, takarítson meg energiát és pénzt.

További részletek

Komfort

Kérje szakember segítségét, hogy az igényeinek és felhasználási szokásainak leginkább megfelelő rendszert kapjon!

További részletek
bg-image
iF Design Award 2019-ben, és Reddot Design Award nyertese szintén 2019-ben.

 

 

Díjnyertes dizájn

 

Az ingatlantulajdonosok olyan gépeket szeretnének, ami nemcsak műszaki  funkcionalitásában, de kinézetében, deisgn-ban is megfelel az elvárásaiknak, jól is néz ki. A Daikin legújabb termékfejlesztéseinél már a design-ra is figyelünk, így a Daikin Altherma 3 H MT már két jólismert design díjat is szerzett. 

bg-image

 

Ami belül nagyszerű, kívülről is úgy kell kinéznie…

 

Letisztult, minimalista és egyszerű – így lehet a legegyszerűbben leírni a Daikin Altherma 3 H MT kültéri egységet. Vízszintes fekete rács fedi a teljes előlapot, rejti el az egyetlen ventilátort, és csökkenti a működési zajt, míg a matt szürke felületek összhangban vannak vele, így az egység többféle környezetbe is jól beleillik.

 

bg-image

A csend kényelmet jelent

Normál hangú üzemmódban a kültéri egység hangnyomásszintje 38 dBA (3 méterről) – ez valahol a madarak csicsergése és egy csendes könyvtár között található. Csendes üzemmódban a hangnyomásszint a felére csökken (35 dBA 3 méterről).

Hallgassa meg a Daikin Altherma 3 H MT-t működés közben

Hogyan mérik a hangerőt?

A hangerőt maga az egység bocsátja ki, függetlenül a távolságtól és a környezettől. A hangnyomás a bizonyos távolságból érzékelhető hang. A hangnyomásszintet általában az egységtől 1–5 méterre számítják ki.

 

Hangteljesítmény
bg-image

A kiváló teljesítmény belülről fakad

A Daikin Altherma 3 H MT az Európában, Európai klímaviszonyokhoz fejlesztett legújabb HVAC technológiákat tartalmazza. Fedezze fel,
mitől tűnik ki a termék a többiek közül.

bg-image

Gondosan összeszerelve

1. Modern burkolat

A Daikin mérnökei formatervezőkkel együttműködve gondoskodnak a friss és modern dizájnról. A Daikin kiváló beltéri egységeinek formaterve ihlette kültéri egység vonzó előlapja és letisztult vonalai jól illeszkednek bármely örnyezetbe.


2. Nagy teljesítményű ventilátor

A nagy teljesítményű egységek általában két ventilátorral rendelkeznek, de ennek a kültéri egységnek csak egyre van szüksége. A nagy méretű ventilátor javítja a levegőáramlást, ami segít halkabbá tenni a működést.

3 H HT hőszivattyú belső részei

3. Teljesen új kompresszor

A Daikin Europe a Daikin Technology-val és a japán Innovációs központtal közösen kifejlesztett egy kompresszort, amely 70°C-os vizet ad. Ez az első magas hőmérsékletű hőszivattyú R-32 hűtőközeggel: ami hatékonyabb energiafelhasználású és alacsonyabb CO2 -kibocsátással jár.

 


4. Csökkentett zajszint: szigetelés és gumipárnák

3-rétegű szigetelés és az alaplemez és vibrációs lemez közti gumi párnák biztosítják, hogy a kompresszor működése miatt keletkezett zajt elnyeljék, ezáltal csökkentsük a hangteljesítményt

bg-image

Győzze le a hideget

A Daikin Altherma 3 H MT egy olyan megújuló energiát használó fűtési megoldás, amely hideg éghajlaton épp olyan jól teljesít, mint a mérsékeltebb helyeken. A hagyományos fűtési rendszerekhez képest a levegő-víz hőszivattyú a villamos energia mellett a külső levegő energiáját használja, hogy megfelelő hőmérsékletet biztosítson a használati melegvíz készítéshez vagy a beltéri hőleadókon keresztül, még akár -28 °C-ban is.

bg-image

Egy megoldás – több kombináció

A termékcsalád olyan kültéri egységgel rendelkezi, amely három díjnyertes beltéri egységgel is kompatibilis, amelyek mindegyike
személyre szabható, hogy fűtést, hűtést és használati meleg vizet biztosítson.

bg-image
Bepillantás egy házba, ahol három beltéri Daikin egység és egy kültéri egység került telepítésre. Illusztráció

Válassza ki a beltéri egységet

Fedezze fel a termékcsalád három beltéri egységét, és a konfigurációs lehetőségeket! 

1. Oldalfali modell

Kompakt egység, amely külön tartállyal szolgáltat használati meleg vizet. A modell opcionális hűtés funkciót is kínál.


2. Integrált rozsdamentes használati melegvíztartályos modell

Kompakt egység, mindössze 595x625 mm alapterülettel. Az egység 180 vagy 230 literes tartályt tartalmaz, hogy kielégítse a használati meleg víz igényeket, és képes hűtő vagy kétzónás üzemmódban működni.

Egy kültéri és három beltéri Daikin egység.

3. Beépített ECH2O használati melegvíz tartályos modell

Az ECH2O 300 vagy 500 literes használati melegvíz-tartállyal rendelkezik a higiénikus melegívz ellátáshoz, frissvíz-elvvel. Csatlakoztatható szolár panelhez. A modell opcionális hűtési beállítást is kínál.

 

Négy funkció

Csak fűtő

A Csak fűtő funkció a Daikin termékcsalád alapfunkciója, ami mindhárom beltéri egységhez elérhető. A funkció fűti a légteret és használati meleg vizet biztosít.

Fűtő-hűtő

Ha kényelmes hűtésre vágyik a fűtés és a meleg víz mellett, a Megfordítás funkció a legjobb megoldás. A mindhárom beltéri egységhez elérhető funkcióval megfordítható a rendszer működése, hogy fűtés helyett hűtsön. Hőleadóként felület fűtés-hűtés csövezésre vagy hőszivattyús hőleadókra van szükség. 

Bivalens

A beépített padlón álló egység az egyetlen beltéri egységünk Bivalens beállítással. Kétzónás üzemmódban otthona két külön zónájának hőmérsékletét vezérelheti, amelyekben különböző hőleadók, például radiátorok vagy padlófűtés található.

Daikin Residential Controller logó.

Daikin Residential Controller alkalmazás hangvezérléssel

  • Vezérelje a fűtési rendszert otthonából vagy távolról okostelefonnal
  • Vezérelje a fűtési rendszert hangvezérléssel
  • Google Asszisztens- és az Amazon Alexa integrációja
  • Néhány további jellemző:
    • Ütemezés napi használathoz vagy nyaralási üzemmódhoz
    • Több egység vezérlése/teljesítményének növelése
    • Energiafogyasztás nyomon követése

További információk

Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra