Skip to main content

Home Comfort Expert

Legyen Home Comfort Expert partner és élvezze a programmal járó előnyöket Ön is és vásárlói is!

bg-image

Business Portal

A Business Portal segítségével Home Comfort Expert partnereink egyszerűen hozzáférnek minden információhoz termékeinkről, tréningekről, első kézből értesülhetnek újdonságainkról és még sok egyébről.

Ambíció - Elkötelezettség és céltudatosság

bg-image

Quality and passion

Home Comfort Expert (HCE) is Daikin’s first-rate label for climate control solutions.

It is a pioneer initiative addressing only residential end consumers in Central and Eastern Europe. We put in all our passion and all our experience for this distinct partner program as the residential market has some specific characteristics.

Our program stands for different values: It is our absolute mission to offer high-quality products and reliable services for consumers on the residential market.

Therefore, Home Comfort Expert is not just a logo or a sign, it is a quality seal which consumers can trust and which puts Daikin and the partner in a unique position.

Overcome challenges as a team

Overcome challenges as a team

The program builds a close link between Daikin and selected AC and heating installers. Together we exploit the growth potential on the residential market. One will hardly find another brand that provides such strong, trusting partnerships and such reliable solutions:

Daikin contributes special support and training; the partners offer better services and better products to end consumers.

We started the program in the heart of Europe and it turned out to be a huge success right from the

start. End consumers value best services and best products – and we deliver the right solutions for this need.

Sales

Higher sales, higher profits

The figures of our first Home Comfort Experts proved that we were on the right track and encouraged us to extend our program, which we did with even more success.

Today more than 200 partners in 14 countries in the CEE region are part of the program. Many of them experience incredible growth rates after they turn to Home Comfort Experts

Today Home Comfort Experts already sell 70 % of the split sets in the CEE region.

What we laborated in this area can also guide the road to success in other countries!

Kölcsönös előnyök - Hozzáadott érték

Vonzó lehetőségek

A Home Comfort Expert program kifejezetten olyan klímatechnológiával, telepítéssel foglalkozó cégek számára készült, akik szeretnének kitűnni a piacon, növelni a bevételeiket és új megrendeléseket szerezni.

A programba bekerülő partnereink számára széles körben biztosítunk lehetőséget a fejlődésre és kapcsolataik megerősítésére a vásárlóikkal.

Home Comfort Expert partnereink számára a lehető legtöbbet nyújtjuk: tréningeket tartunk, amelyek segítségével technikai felkészültségüket és vevőorientált hozzáállásukat fejlesztjük. Továbbá kiemelkedő marketing és szakmai támogatást biztosítunk, olyan lehetőségekkel mint például professzionális bemutatóterem kialakítása, autómatricázás, emblémázott irodai eszközök biztosítása és még sok más. Partnereink biztosak lehetnek benne, hogy a legkedvezőbb termék és árcsomagokat állítjuk össze számukra.

Egy szó, mint száz: erős partnerkapcsolatok kiépítésére törekszünk, átlátható feltételekkel. Home Comfort Expert partnereink a Daikin értékesítési filozófiájának és csapatának kulcsfontosságú részét képezik. Partnereink első kézből kapnak megbízható információkat tőlünk, mi pedig mindig nyitottak vagyunk a visszajelzésekre és a támogatási lehetőségekre. Biztosak vagyunk benne, hogy a megbízható, erős kapcsolat az, amely mind partnercégeinket, mint a Daikint a növekedés és a fellendülés irányába viszi. Együtt kiemelkedő kapcsolati és értékesítési hálózatot építhetünk, amely új mérföldkő lehet a lakossági piacon.

6 ok, amiért érdemes Daikin partnerré válni

Összefoglalva, Home Comfort Expert partnereink az alábbi előnyöket élvezhetik:

  1. Erős információs csatorna, előnyben részesített kapcsolattartás
  2. Cégre szabott marketing koncepció és támogatás, szakmai támogatás és szerviz
  3. Kiemelkedő, előnyös ár és termékcsomagok
  4. Megbízható, személyes partnerkapcsolatok
  5. Átlátható partnerszerződések
  6. Értékesítés növekedése, magasabb bevételek
bg-image

Bónusz rendszer

A felsorolt 6 előnyt minden egyes  Home Comfort Expert partnetünk élvezheti. Azoknak a partnereinknek, akik még többre vágynak, létrehoztuk bónusz rendszerünket, amelybe belépve HCE Prémium státusz elnyerésére nyílik lehetőség. A státusz elnyeréséhez több feltételnek szükséges megfelelni, de bónuszpontok gyűjtésével kizárólagos és különleges előnyök szerezhetőek.

A bónuszpontok mennyiségétől függően a státusz különbözik – ezüst, arany vagy platina – a bónusz rendszerünkben. A státusz 1 évre szól és az előrelépés a periódus lejárta után lehetséges. Minél magasabb a státusz, annál több és különlegesebb előnnyel jár a HCE Prémium Partner részére.

REFERENCIÁK:

Megkértük néhány Home Comforts Expert partnerünket, hogy osszák meg velünk, mit tartanak a legelőnyösebbnek partnerprogramunkban és mely kiváltságokat tudták eddig a leghatékonyabban üzletük fejlesztésére fordítani.  

bg-image

“A Home Comfort Expert program nagyon profi és kidolgozott. A Daikin történetében először ad lehetőséget arra, hogy ajánlott fogyasztói árakat kommunikáljunk általa a végfelhasználói piacra, amely nagyon fontos számunkra.”

Vladimir Venkov

Ügyvezető igazgató, MMC Ink., Bulgária 

“A Home Comfort Expert program segíti a partnereinket a gyors növekedésben. A piacra értéket közvetít, ezzel lehetőségünk nyílik a Daikin márkát még magasabb szintre emelni. Biztos vagyok benne, hogy a program segítségével ez sikerülni is fog."

Miha Glavič, MBA

Ügyvezető igazgató, E2E d.o.o., Szlovénia

“A Home Comfort Expert program minden egyes eladott termékkel előrébb visz minket. Nagymértékben segíti cégünket
 a növekedésben és a terjeszkedésben, ennek segítségével sikerült kialakítani bemutatótermünket, amely egészen egyedülálló."

Marek Žiačik, Marek Mihály

M-M KLIMA tulajdonosa, Szlovákia

Daikin Promoshop

Rendelje meg kedvenc Daikin emblémázott promóciós célú ajándékait itt! Személyreszabott ajándékok rendelésére is lehetőséget biztosítunk. 

További információk

Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra