Skip to main content

Pont úgy, ahogy szereted!

Hűvös Levegő. Pont úgy, ahogy szereted!

Mit szólnál, ha a nyárnak csak a kellemes részét kéne beengedned az otthonodba? Ha egyetlen gombnyomással kívül tudhatnád a hőséget, és csak a hűsítő, tiszta levegőt szeretnéd élvezned? A nyár a szabadságról szól, a szabadság pedig arról, hogy a te kezedben van az irányítás.

Keresd a NYÁRI PROMÓCIÓBAN szereplő modelljeinket! A promócióban részt vevő termékekről érdeklődj Partnereinknél vagy Márkaboltunkban. 

Miért a Daikin a legjobb választás?

Minősített Partnerhálózat

A Daikin önálló gyártóként, saját termékekkel és saját Home Comfort expert csapattal áll rendelkezésedre, így nem kell különféle szolgáltatókat és beszállítókat keresgélni hosszadalmasan. Így garantáljuk számodra a prémium minőséget és a tartós kivitelezést.

Garanciát vállalunk

A Daikin Home Comfort Expert Partnereinken keresztül létrejött regisztrációval olyan előnyökhöz is juthatsz, mint például a maximális kiterjesztett jótállás. Mert a beszereléssel nem áll meg a világ, mi utána is segítünk, hogy minden úgy történjen, ahogy számodra a legkényelmesebb.

Energiatakarékosság a nyári időszakban

Nyáron is éppen olyan fontos gondolni környezetedre és pénztárcádra, mint az év más időszakaiban. A Daikin termékei garantálják számodra az energiamegtakarítást és a környezetbarát megoldásokat. 

Japán szakértelemmel - Európában gyártva

A Daikin klímák magukon hordozzák a japán szakértelem és precizitás minden előnyét, miközben az európai gyártás hozzájárul ahhoz, hogy termékeink és alkatrészeink mindig elérhetőek és minőségiek legyenek számodra.

Ismerd meg klíma és hőszivattyú modelljeinket!

Teljes körű otthoni megoldásainkra a nyári hőségben vagy a téli hidegben is biztonsággal számíthatsz. 

 • altherma

  Energiahatékony klímák hűtésre és fűtésre

  • Keresed a NYÁRI PROMÓCIÓBAN szereplő termékeinket!
  • Csendes működés - Klímák, amelyek bármely szobát a pihenés, a munka, vagy az élet tökéletes, zavaró tényezőktől mentes helyévé varázsolják.
  • Intelligens vezérlés - Akár távolról, wifin keresztül telefonról is vezérelhető az Onecta alkalmazással, amely tartalmazza a hangvezérlést a Google Asszisztens és az Amazon Alexa segítségével.
  • Légtisztítás - Számtalan légtisztító és légszűrő funkcióval ellátva a tökéletesen tiszta levegőért. 
 • stylish

  A legokosabb fűtési megoldás - Hőszivattyú felújításokhoz vagy újépítéshez

  • Kombinálhatóság - Az alacsony hőmérsékletű hőszivattyúk sokféle fűtési és hűtési hőleadóhoz és meleg víz rendszerhez csatlakoztathatók, és évszaktól függetlenül teremtik meg a kellemes otthoni környezetet.
   
  • Alacsonyabb energiaköltségek - A hőszivattyú működéséhez felhasznált elektromos áram minden egyes kilowattja további 3-4 kilowatt megújuló energia felhasználását jelenti a levegőből, ami 300-400 %-os hatékonyságnövekedést eredményez
   
  • Alacsonyabb karbonlábnyom - A hőszivattyúnak nincs helyi károsanyag-kibocsátása, és egy környezetbarát áramforráshoz csatlakoztatva (pl napelem) a teljes élettartama alatt kibocsátásmentes működést biztosíthat.

   

Töltsd ki adatkérő űrlapunkat!

Add meg adataidat és kollégáink 48 órán belül felveszik veled a kapcsolatot és igényeidről egyeztet veled.

Miért fontos, hogy minősített szerelőt válassz?

Folyamatos képzések

A Daikin Minősített Partnerei évente újítják meg a klíma és hőszivattyú beszereléshez, üzembehelyezéshez és karbantartáshoz szükséges oktatásaikat, így garantálva, hogy lépést tartanak a termékújdonságokkal és új technológiákkal. 

Stand By Me kibővített garancia

A Daikin Home Comfort Expert Partnereinken keresztül létrejött regisztrációval olyan előnyökhöz is juthatsz, mint például a maximális kibővített jótállás. Emellett pontosan követheted Daikin készüléked életciklusát is.

Japán szakértelem, európai gyártás

A Daikin klímák magukon hordozzák a japán szakértelem és precizitás minden előnyét, miközben az európai gyártás hozzájárul ahhoz, hogy termékeink és alkatrészeink mindig elérhetőek és minőségiek legyenek számodra. 

Precíz munka, hosszútávú gondoskodás

Partnereink a Daikin által elvárt magas minőségben végzik a munkájukat, megbízható és precíz szakemberek. A telepítés követően biztosan számíthatsz arra, hogy karbantartások, esetleg szerviz igény esetén is sokáig rendelkezésre állnak. 

Gyakran ismételt kérdések

Mindannyiunk számára más az ideális hőmérséklet és páratartalom, mást jelent a kényelmes otthon, és mindannyiunknak megvannak a saját igényei. Éppen ezért kíván gondos mérlegelést és tájékozódást a légkondicionáló típusának kiválasztása. A klíma kiválasztásakor számít az, hogy mekkora a ház vagy lakás, milyen fekvésű, mennyi helyiséget szeretnénk klimatizálni, milyen a szigetelés, mekkorák a nyílászárók, milyen árnyékolástechnikát használnak és hogy az adott helyiségnek mekkora az alapterülete.

További szempontokat A tökéletes klímaválasztás titka című blogcikkünkben olvashatsz.  

Mint az elektromos háztartási berendezéseknél általában, a klímáknál is vannak olyan extrák, amit a szimpla hűtésen-fűtésen kívül tudnak. Ilyen plussz funkció lehet például

 • a Wi-Fi csatlakozási lehetőség, hogy mobil applikációról bárhonnan iránytható legyen, 
 • a mozgásérzékelő, ami a hatékony működés érdekében módosítja a hőmérsékletet, ha üres a szoba vagy valaki belép a szobába, ill. nem fújja a helyiségben tartózkodókra a levegőt, 
 • a 3-D légáramlás vagy a Coanda légáramlási technológia, a függőleges automatikus légterelés, amik mind úgy képesek fújni a levegőt, hogy az észrevétlen legyen és a lehető leghatékonyabb módon tudjon a helyiségben eloszlani, 
 • az extra csendes éjszakai üzemmód, amivel a kültéri és beltéri egység hangja is még tovább csendesebbé tehető. 

A levegőben terjedő kórokozók (pollen, vírusok, baktériumok, poratka) elleni küzdelemben a légkondícionálók is segíthetnek. 

A Daikin split klímák mindegyike rendelkezik valamilyen típusú szűrővel; az alapmodellekben is van ezüst allergén szűrő, a termékpiramis magasabb kategóriájú klímáiban pedig emelett még titánium-apatit szagtalanító szűrő és Flash Streamer egység is, ami seglegesíti a szagokat, és az allergéneket, baktériumokat is. Ezek együttesen a pollenek 99,6 %-át távolítják el a levegőből a helyiségben. 

A komolyabb szűrővel rendelkező Daikin klímák vagy a Daikin légtisztító használatával otthon a legtombolóbb pollenszezonban is csukott ablaknál, kellemetlen tünetek nélkül, ideális hőmérsékletben pihenhetünk. 

A modern technológiának köszönhetően (kompresszoros és inverteres technológia), amit a légkondicionáló rendszerekben használnak, számos előnnyel számolhatunk, ha a klímát fűtésre használjuk. Annak ellenére, hogy hosszú évek óta a klíma a köztudatban elsősorban még mindig inkább csak hűtési funkciója miatt ismert és keresett. Ezen általánosan elterjedt nézettel szemben azonban tudni kell, hogy a klíma sokkal szélesebb működési tartományban képes a hűtés mellett fűtésre is.

Olvass tovább a témában a Fűtés klímával című blogcikkben. 

Töltsd le a teljes lakossági termékkatalógusunkat!