Skip to main content

Klíma megoldások minden igényre

Találd meg a számodra tökéletes klímát, amely hűtési, fűtési és akár légtisztítási opcióval is rendelkezik! 

Miért válassz Daikin klímát?

Csendes működés

Úgy tervezték, hogy bármely szobát a pihenés, a munka, vagy az élet tökéletes, zavaró tényezőktől mentes helyévé varázsolja.

Intelligens vezérlés

Akár távolról, wifin keresztül telefonról is vezérelhető az Onecta alkalmazással, amely tartalmazza a hangvezérlést a Google Asszisztens és az Amazon Alexa segítségével.

Környezetbarát

Légkondicionálóink mind az innovatív R-32 hűtőközeget használó Bluevolution termékcsalád részét képezik.

Légtisztítás

A Daikin légkondicionáló berendezései számos légtisztító és légszűrő funkcióval rendelkeznek.

Daikin Ururu Sarara air conditioner for heating, cooling, air purification, air humidification and air dehumidification

Ururu Sarara

Első a legjobbak között

Tökéletes levegő garancia: Az Ururu Sarara működése egyedülálló: légkondicionálás, légtisztítás, párásítás, párátlanítás és frisslevegő ellátás egy berendezésben. 

Öntisztítás: A speciális szűrő eltávolítja a levegőben szálló porrészecskéket, míg a beépített kefe rendszeresen és automatikusan megtisztítja a szűrőt, így nincs szükség kézi tisztításra. 

Friss levegő igény szerint: Három különböző keringetési beállításának köszönhetően az Ururu Sarara friss kültéri levegőt is képes a helyiségbe juttatni és eloszlatni. Az egyik ilyen beállítás a Breeze, amely természetes, szellőszerű légáramlást szimulál.

Daikin Stylish air conditioner for heating, cooling and air purification

Stylish

A technológia és a design találkozása 

Négy elegáns szín: Elérhető fehér, ezüst, matt fekete vagy feketeakác színben

A legkisebb méretű felső kategóriás klíma: Kategóriájában a legkisebb mérettel büszkélkedő Stylish könnyedén elfér minden helyiségben, így felesleges helyet nem foglal. 

Tiszta levegő garancia: A Daikin szabadalmaztatott Flash Streamer technológiájával és a titánium-apatit szagtalanító szűrővel biztosítja a tiszta levegőt, amely mentes a vírusoktól, az allergénektől és a szagoktól.

Daikin Perfera air-conditioner for heating and cooling

Perfera

Kényelem és intelligencia egy egységben

Energiahatékony: A fejlett ventilátor- és hőcserélő-technológiákkal ellátott Perfera akár A+++ energiahatékonyságot is kínálhat mind a hűtés, mind a fűtés terén. 

Európában készült: A Csehországban gyártott Perfera az európai belterek stílusát és preferenciáit tükrözi. 

Tiszta levegő garancia: A Daikin szabadalmaztatott Flash Streamer technológiájával és a titánium-apatit szagtalanító szűrővel biztosítja a tiszta levegőt, amely mentes a vírusoktól, az allergénektől és a szagoktól.

Daikin Perfera floor-standing air conditioner for heating and cooling

Perfera

Parapetes klíma

Egész éves kényelemre tervezve

Egyedülálló fűtési funkciók: Nyugodt pihenést és egyedülálló komfortot biztosít a hidegebb napokon is az egyedi Gyors felfűtés, Padló fűtés és Hő Plussz funkcióinak köszönhetően. 

Optimalizált légáramlás: Speciális kialakítása lehetővé teszi a levegő áramlását lefelé és felfelé is, egyenletes hőmérsékleteloszlást biztosítva az egész helyiségben. 

Tiszta levegő garancia: A Daikin szabadalmaztatott Flash Streamer technológiájával és titánium-apatit szagtalanító szűrővel van felszerelve, ami biztosítja a tiszta és egészséges levegőt, amely mentes a vírusoktól, az allergénektől és a szagoktól.

Daikin Comfora air conditioner for heating and cooling

Comfora

Bármely családi otthonhoz ideális választás

Egyszerű telepítés: A Comfora kompakt mérete megkönnyíti a telepítést bármely helyiségben, egyszerűen telepíthető az ajtó fölé is. 

Európában készült: A Csehországban gyártott Comfora az európai belterek stílusát és preferenciáit tükrözi. 

Tiszta levegő garancia: Ezüst allergén- és légtisztító szűrővel, valamint titánium-apatit szagtalanító szűrővel van felszerelve, amely biztosítja az allergénektől és szagoktól mentes, tiszta levegőt. 

Daikin Sensira air-conditioner for heating and cooling

Sensira

A legjobb ár-érték arányú klíma

Semmi felhajtás: A Sensira fehér külsejének köszönhetően jól illik bármely helyiség enteriőrjébe, és egyszerű és hatékony hűtést és fűtést ígér. 

A legnépszerűbb választás: A Sensira vonzó áron kínálja a Daikin prémium minőségét és csúcsminőségű funkcióit. 

Tiszta levegő garancia: Titánium-apatit szagtalanító szűrővel és légszűrővel van felszerelve, amely tiszta és szagmentes levegőt biztosít. 

Nem tudod, hogyan tovább?

Mi segítünk tervezni

Töltsd ki az alábbi űrlapot és jelentkezz személyes konzultációra még ma. Kollégáink hamarosan felveszik Veled a kapcsolatot, hogy a felmerült igényekről és lehetőségekről egyeztessetek, és megtaláljátok a számodra ideális hűtési-fűtési megoldást.

Addig is, böngészd cikkeinket és videóinkat a témában.