Skip to main content

Pont úgy, ahogy szereted!

Fűtési megoldások. Személyre szabva.

Oldd meg könnyedén és okosan a fűtést Daikinnal!

A Daikin fűtési szolgáltatásaival pontosan azt a fajta melegséget tudjuk kiélvezni otthonunkban, ami jár nekünk – személyre szabva, japán minőségben.

Vedd fel a versenyt a hideggel: Rendelj tőlünk fűtési megoldást – akár klímát, akár hőszivattyút!

Miért a Daikin a legjobb választás?

Teljes körű otthoni megoldásainkra a téli hidegben és a nyári hőségben is biztonsággal számíthatsz.

Energiahatékony klímák hűtésre és fűtésre

  • Csendes működés – Klímák, amelyek bármely szobát a pihenés, a munka vagy az élet tökéletes, zavaró tényezőktől mentes helyévé varázsolják.
  • Intelligens vezérlés – Akár távolról, WiFi-n keresztül telefonról is vezérelhető Onecta alkalmazással, amelyet akár a Google Asszisztens vagy Amazon Alexa segítségével is irányíthatsz. 
  •  Légtisztítás – Számtalan légtisztító és légszűrő funkcióval ellátva a tökéletesen tiszta levegőért.

A legokosabb fűtési megoldás – Hőszivattyú felújításokhoz vagy újépítéshez 7 év jótállással

  • Kombinálhatóság – Az alacsony hőmérsékletű hőszivattyúk sokféle fűtési és hűtési hőleadóhoz és meleg vízrendszerhez csatlakoztathatók, és évszaktól függetlenül teremtik meg a kellemes otthoni környezetet.
  • Alacsonyabb energiaköltségek – A hőszivattyú működéséhez felhasznált elektromos áram minden egyes kilowattja további 3-4 kilowatt megújuló energia felhasználását jelenti a levegőből, ami 300-400%-os hatékonyságnövekedést eredményez.
  • Alacsonyabb karbonlábnyom – A hőszivattyúnak nincs helyi károsanyag-kibocsátása, és megújuló energiatermelőhöz csatlakoztatva (pl napelem) a teljes élettartama alatt kibocsátásmentes működést biztosíthat.

Szakértő megoldások – Profiktól

  • A Daikin Minősített Partnerei évente újítják meg a klíma és hőszivattyú beszereléshez, üzembehelyezéshez és karbantartáshoz szükséges oktatásaikat, így garantálva, hogy lépést tartanak a termékújdonságokkal és új technológiákkal.
  • Stand By Me - Regisztráld berendezésedet és juss olyan előnyökhöz, mint a maximális kiterjesztett jótállás (3+2 év) vagy karbantartás emlékeztető. Mert a beszereléssel nem áll meg a világ, mi utána is segítünk, hogy minden úgy történjen, ahogy számodra a legkényelmesebb.
  • Távol-keleti hozzáértés – A Daikin klímák magukon hordozzák a japán szakértelem és precizitás minden előnyét, miközben az európai gyártás hozzájárul ahhoz, hogy termékeink és alkatrészeink mindig elérhetőek és minőségiek legyenek számodra.

Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat!

Add meg adataidat és kollégáink 48 órán belül felveszik veled a kapcsolatot és egyeztetnek az igényeidről. 

Daikin – Minőség a legutolsó részletben is

Minősített Partnerhálózat

A Daikin önálló gyártóként, saját termékekkel és saját Home Comfort Expert csapattal áll rendelkezésedre, így nem kell különféle szolgáltatókat és beszállítókat keresgélni hosszadalmasan. Garantáljuk számodra a prémium minőséget és a tartós kivitelezést.

Garanciát vállalunk

A Daikin Home Comfort Expert Partnereinken keresztül létrejött regisztrációval olyan előnyökhöz is juthatsz, mint például a maximális kiterjesztett jótállás. Mert a beszereléssel nem áll meg a világ, mi utána is segítünk, hogy minden úgy történjen, ahogy számodra a legkényelmesebb.

Energiatakarékosság a téli időszakban

Télen is éppen olyan fontos gondolni környezetedre és pénztárcádra, mint az év más időszakaiban. A Daikin termékei garantálják számodra az energiamegtakarítást és a környezetbarát megoldásokat.

Gyakran ismételt kérdések

A hőszivattyú lényegében olyan technológia, amelynek alkalmazása során energia felvétele történik egy adott forrásból (levegő, föld, víz), és az energia leadása egy másik helyszínen megy végbe a kívánt vagy szükséges hőmérsékleten.

Például a levegő energiáját felhasználva melegítjük fel azokat a hőleadókat (radiátor, padlófűtés stb.), amelyek aztán a megfelelő hőfokra melegítik vagy éppen hűtik a lakóterünket.

Az alacsony hőmérsékletű levegő-víz hőszivattyő esetén a levegőt mint megújuló energiaforrást hasznosítjuk, és a hőszivattyús technológia révén alacsony hőmérsékletű vizet (35-40 °C) keringtetünk a hőleadó rendszerekben, mint a felületfűtés, alacsony hőmérsékletű radiátorok, hőszivattyús hőleadó vagy fan-coilok. Azért egy rendkívül hatékony megoldás, mert nem igényel annyi energiát a kívánt fűtési-hűtési energia elérése, valamint egy felületfűtéses hőleadó révén a rendszer tehetetlenségéből fakadó további energiamegtakarítás érhető el.

Az alacsony hőmérsékletű hőszivattyúk különféle alacsony hőmérsékletű hőleadókkal kombinálhatók, mint a padlófűtés, felületfűtés, alacsony hőmérsékletű radiátorok, hőszivattyús hőleadó vagy fan-coilok. Az alacsony hőmérséklet a kilépő víz hőmérsékleti tartományát jelenti, azaz hogy milyen hőmérsékleti vizet fog kapni az adott hőleadó. Ez azt is jelenti, hogy más „vizes” alapú rendszerekkel is működik, mint például: meglévő padlófűtés, hőszivattyús hőleadók és alacsony hőmérsékletű radiátorok.

A választott hőszivattyú típusától függően kombinálható meleg víztartállyal vagy hőtárolóval (ha nem integrált modellt választunk) használati meleg víz előállításához, vagy akár napelemekkel is, hogy hőszivattyúnkat még költséghatékonyabbá és környezetbarátabbá tegyük.

Az alacsony és a magas hőmérséklet a kilépő víz hőmérsékletének tartományára utal, vagy egyszerűen megfogalmazva, arra, hogy milyen típusú hőleadókhoz tervezték a hőszivattyút.

Az alacsony hőmérsékletű hőszivattyúkat elsősorban olyan rendszerekhez tervezték, amelyekhez nincs szükség 45 °C-nál magasabb vízhőmérsékletre, mint például a hőszivattyús hőleadók és a padlófűtés, a magas hőmérsékletű hőszivattyúkat pedig magas hőmérsékletű radiátorokhoz, amelyekhez magasabb vízhőmérsékletre van szükség, esetenként akár 70 °C-ra is.

Töltsd le a teljes lakossági termékkatalógusunkat!