Skip to main content

Lakossági információs estek a fűtéskorszerűsítésről

Gyere el a Daikin Márkaboltba, és találkozz szakértőinkkel! Szerezd be első kézből információkat a hőszivattyú adta előnyökről és rezsicsökkentő lehetőségekről. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

👌  Újra Lakossági Szakértői Estek a Daikin Márkaboltban!

2022 őszén több alkalommal tartottunk lakossági információs esteket, ahol fűtéstechnikai szakértőink adtak tájékoztatást a hőszivattyús technológia előnyeiről. Az est folyamán előadások, kérdezz-felelek és tartalmas márkabolti beszélgetések hangzottak el, a résztvevők 

Nézd meg összefoglaló videónkat egy Szakértői Estről 👉

 

Fűtéskorszerűsítés Daikinnal

Fűtéskorszerűsítésben gondolkozol? Meglévő, régi, esetleg elavult gázkazánodat cserélnéd egy hatékonyabb, alacsonyabb fogyasztású rendszerre? Vagy csak kiegészítő fűtési lehetőséget keresel mellé, hogy csökkentsd a rezsiköltségeidet? 

Gyere el a Daikin fűtéskorszerűsítési információs estjére, hogy első kézből, szakértőinktől tájékozódhass a hőszivattyús lehetőségekről. 

Mikor? 

2023. szeptember 28. (csütörtök) 17:00 - 19:30 h 

2023. október 26. (csütörtök) 17:00 - 19:30 h 

Hol? 

Daikin Márkabolt (Budapest, XIII. kerület, Váci út 80.) Google Maps

Miért érdemes részt venned az eseményen?

Való életből vett példák

Hallgasd meg szakértő kollégáink előadásait (egy órában), ahol mintapéldákon keresztül mutatnak be egy-egy fűtéskorszerűsítési megoldást, a konkrét rendszerekkel, beruházási költségekkel, esetleges buktatókkal együtt.

A hőszivattyús technológia előnyei

Mindenki a hőszivattyúról beszél, de Te nem tudod, érdemes-e ekkora beruházásba kezdened? Vajon a levegő-víz vagy a levegő-levegő hőszivattyú (klíma) lenne az ideális megoldás számodra? Mi a különbség a hibrid és a bivalens rendszer között? Ismerd meg a hőszivattyús technológia előnyeit és típusait!

Az előadások után kérdezési lehetőség, ajánlatkérés a helyszínen

Akár mások kérdéseiből is tanulhatsz, de egyéni konzultációra is lehetőséget biztosítunk. Több szakértő kolléga lesz a helyszínen az egyéni kérdések átbeszélésére. Első körös ajánlatot is kérhetsz rögtön a helyszínen, ha ismered az otthonod megfelelő műszaki paramétereit. 

Kipróbálás

Nézd meg közelebbről, hallgasd meg a hangjukat működés közben! Tapasztald meg a valódi komfort érzését! 

REGISZTRÁLJ MOST!

Az eseményen való részvétel ingyenes, de a hely adottságai miatt regisztrációhoz kötött. 

Miért érdemes ellátogatnod a Daikin Márkaboltba?

Daikin Légkondícionáló Megoldások

Kipróbálási lehetőség

Nézd meg közelebbről, hallgasd meg a klímák és levegő-víz hőszivattyúk hangját működés közben! Tapasztald meg a valódi komfort érzését! Tedd fel kérdéseidet közvetlenül a Daikin szakértőinek!

Daikin Hőszivattyús megoldások

Való életből vett példák 

Hallgasd meg szakértő kollégáink előadásait (egy órában), ahol mintapéldákon keresztül mutatnak be egy-egy fűtéskorszerűsítési megoldást, a konkrét rendszerekkel, beruházási költségekkel, esetleges buktatókkal együtt.

Daikin Streamer technológiás légtisztító

A hőszivattyús technológia előnyei 

Vajon a levegő-víz vagy a levegő-levegő hőszivattyú (klíma) lenne az ideális megoldás számodra? Mi a különbség a hibrid és a bivalens rendszer között? Ismerd meg a hőszivattyús technológia előnyeit és típusait!