Skip to main content

A klimatizálás művészete

Hűteni szeretnék, klíma érdekel

Találd meg a Te igényeidnek leginkább megfelelő megoldást!

Tudj meg többet

Fűteni szeretnék, hőszivattyú és fűtés érdekel

Találd meg a Te igényeidnek leginkább megfelelő megoldást!

Tudj meg többet

Tiszta levegőt szeretnék

Érdekel a megoldás, amely 3x tisztább, egészségesebb és frissebb levegőt biztosít otthonodban?

Tudj meg többet

A klimatizálás művészete

Nálunk minden a tökéletes klímáról szól. Ági, Lili, András, Péter, Róbert és még Pedró, a csivava is tudja, mi a legkellemesebb környezet számára. Biztosan te is tudod. Mi, a Daikinnál azon dolgozunk, hogy megteremthessük a tökéletes klímát mindenkinek, kapcsolatban vagyunk a vásárlóinkkal és figyelünk az igényeikre. Ismerkedj meg Te is a Daikin személyre szabott megoldásaival! 

Daikin -  design your perfect climate. Mira loves 100% clean air.

Te mikor érzed magad a legjobban? 

Legyen bármilyen időjárás odakint, az otthonodban a Daikin gondoskodik arról, hogy olyan hőmérséklet legyen, amilyet csak szeretnél. A komfortérzeteden kívül a Daikin klímák az érzékeket is kényeztetik: szemet gyönyörködtető dizájn és formatervezett készülékeink teljessé teszik az enteriőrt, környezetbarát és energiahatékony tulajdonságok sora gondoskodik arról, hogy gazdaságosan működjenek a készülékek egész évben. Ez a Daikin - a klimatizálás művészete.  

Személyre szabott klíma? 

Hotel, étterem, szupermarket, szerverszoba - mi a közös bennük? Minden egyes kereskedelmi, ipari környezet is egyéni, specifikus hőmérsékletet kíván. A Daikin számos termékkel és megoldással áll a tökéletes klíma szolgálatában, legyen szó hűtésről, fűtésről, légtechnikai megoldásokról, szellőztetésről, kereskedelmi hűtésről...Segítünk megtalálni azt a megoldást, amely a Te igényeidhez igazodik.

Daikin. Anna - 365 days perfect ambience in her restaurant.
Daikin - high quality service

A tökéletes klíma fenntartható?

Karbantartás, szervizelés, esetleg gépcsere? Mi a legjobb megoldás meglévő készülék esetén? Bízd ránk a munkát, a Daikin szerviztechnikusi csapata rendelkezésedre áll! Direkt szerviz szolgáltatásunk elsősorban kereskedelmi rendszerek esetén elérhető, ha lakossági készüléked van (split klíma vagy Altherma hőszivattyú) akkor bátran fordulj Home Comfort Expert partnereinkhez segítségért! A Daikin kiemelkedő minőségű szerviz szolgáltatásokkal és kiterjedt partnerhálózattal rendelkezik országszerte. 

Találd meg a hozzád legközelebb eső Daikin partnert!