Skip to main content

Miért a hőszivattyú a legokosabb fűtési megoldás?

A levegő-víz hőszivattyú fűtést, hűtést és azonnali használati meleg vizet biztosít – és mindehhez kevesebb energiát használ. A leadott energia 75%-át a környezeti levegőből nyeri, a fennmaradó részt pedig villamos energiából. 

Hogyan működik egy háztartásban a hőszivattyú?

Daikin Altherma hőszivattyúk fűtéshez, hűtéshez és melegvíz-előllításhoz

  • Nagy teljesítmény, hosszú távú költséghatékony megoldás

    • Mivel megújuló környezeti energiát használ, az üzemeltetéshez kedvezményes GEO vagy H tarifát igényelhet. Akár A+++ szerzonális hatékonyság az R-32 hűtőközeggel. 
  • Egyszerű telepítés és üzembehelyezés

    • Többféle tartályos megoldás az Ön igényeihez igazodva: A padlón álló egység mindössze 0.36 m² alapterületet igényel, míg az oldalfali egység méreteinek köszönhetően standard méretű konyhaszekrényekbe is beépíthető
  • Egyszerű vezérlés

    • Online Controller applikáció és Stand By Me szolgáltatás: Otthona hőmérsékletének napi szintű szabályozását bárhol és bármikor elvégezheti a Daikin Online Controller applikáció segítségével, a Stand By Me platform pedig a garancia és a karbantartási felügyeletet végzi Ön helyett 
Daikin Altherma heat pump

Padlón álló hőszivattyú 

Daikin Altherma heat pump

Falra Szerelhető hőszivattyú

Multifunkcionális

Fűt, hűt és használati melegvizet biztosít

Környezetbarát

Megújuló energiaforrásokat használ (Teljes mértékben, önmagában megfelel a 2021. január 1-től életbe lépő új energetikai előírásoknak)

Energiatakarékos

Költséghatékony megoldás, akár 40% megtakarítás

Időtálló befektetés

Megbízható működés, szakértő szervizhálózat