Skip to main content

Kit keresünk – mennyire vagy menő?

Nyitott vagy, dinamikus, és szeretsz nemzetközi csapatban dolgozni? Kész vagy új utakat törni? Akkor jelentkezz bécsi Daikin CE Központunkba!

Nemzetközi környezetben dolgozunk, és az angol a vállalati nyelv. Az ügyfelekkel és csapaton belül természetesen az anyanyelvünket használjuk. Büszkék vagyunk, hogy a Daikin CE csoportnál 20 különböző nemzet munkavállalóival találkozhatunk, ahol minden nyelvet szívesen hallunk.

Mire számíthatsz – Hogyan dolgozunk

Központunk összetett: Termékmenedzsment, Controlling, HR, Credit Control és Logisztika. Egészen biztos, hogy megvan a tökéletes részleg számodra is.

Az ügyfelekhez közel szeretnél dolgozni? Nagyszerű! Ez esetben jelentkezz nemzetközi értékesítési (sales) szervezeteinkhez. Csatlakozhatsz az ausztriai, bolgár vagy délkelet-európai piachoz.

Munka a Daikinnál - hogyan néz ki

A következő jellegű pozíciók jellemzőek a Daikin világára, amiket a regionális irodák (leányvállalatok) vagy itt a központ rendszeresen meghirdeti.

Milyen a Daikin vállalati kultúrája? Egyszerű, tényleg: Az alap a tiszteletteljes és személyes interakció – mindannyian tegeződünk. Ez növeli a munkából származó örömöt – csakúgy, mint a sikereket, amelyeket megosztunk egymással és együtt ünneplünk. A stresszes időszakokban is összetartunk. Mivel nagyra értékeljük a sokszínűséget, és különböző kultúrákból jövünk, mindenekelőtt sokfélék vagyunk. És ez jó, hiszen folyamatosan megajándékozzuk egymást új perspektívákkal a legkülönfélébb témákban. Röviden: Méreteink ellenére előtérbe helyezzük az egyént, így téged is mindenekelőtt emberi lényként kezelünk. Pont annyira megbízhatóak vagyunk, mint amennyire rugalmasak, és számos juttatást kínálunk.

bg-image

Consulting Sales and Sales Engineer

Az a küldetésed, hogy megtaláld a helyes megoldást!

A sales engineer terepen dolgozik közvetlen kapcsolatban az ügyfelekkel, miközben a consulting sales csapat a tervezőkkel és építészekkel működik szorosan együtt, hogy megtalálják a legjobb megoldást.
Érdekesnek hangzik számodra?

Service Engineer

Service Engineer

Te vagy a szakértő!

Ha eljön az üzembehelyezés ideje, vagy speciális műszaki beavatkozásra van szükség, te leszel a mi emberünk. Te leszel kapocs az ügyfelek és a Daikin csapata között.

Érdekesnek hangzik számodra?

bg-image

Műszaki backoffice

Te adod a válaszokat!

Ez a szerep a termékspecifikus kérdések megválaszolására összpontosul, valamint ajánlatok előkészítésére és egyéb műszaki támogatásra. Az ügyfelekhez közel végzed a munkádat, együttműködve a logisztikával és a sales engineerekkel.

Érdekesnek hangzik számodra?

bg-image
bg-image

Frissdiplomások

Épp most végeztél épületgépészeti tanulmányaiddal és készen állsz a következő nagy kalandra? Jelentkezz itt!

Nem találtad a neked megfelelő pozíciót? Még sok mindent tudunk ajánlani.

Úgy gondolod, Te vagy a megfelelő Daikin munkatárs, de épp nem találsz egy szabad pozíciót sem, ami megfelelne a tudásodnak, tapasztalatodnak?

Küldd el önéletrajzodat, mert bármikor előfordulhat, hogy épp Téged keresünk!

Küldj e-mailt a jobs@daikin-ce.com címre!

Szeretnéd tudni, mit gondolnak munkatársaink?

További információk

Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra