Skip to main content

Próbáld ki most ingyen* a Daikin légtisztítót!

Varázsolj tiszta levegőt otthonodba, most próba-vásárlási lehetőséggel.

* az MCK55W és az MC55W típusú streamer légtisztítókat kaució ellenében

Flash Streamer technológia és nagy teljesítményű HEPA szűrő

Akár 10 évig nem szükséges a szűrőket cserélni

Eltávolítja a pollent, vírusokat, baktériumokat és az allergéneket

Légtisztító MCK55W

Vidd haza, próbáld ki!

 • Kaució ellenében most Te is kipróbálhatod az elektrosztatikus HEPA-szűrő és a Flash Streamer technológia kombinációjának légtisztító erejét a Daikin légtisztító készülékekben. (kaució = óvadék: 31.980 Ft csak légtisztító kipróbálása esetén, levegőminőség mérő szenzorral együtt: 49.900 Ft)
 • Már 2-féle légtisztító készülék közül is választhatsz: MCK55W párásítós streamer és MC55W streamer légtisztító
 • Töltsd ki az űrlapot, gyere be a légtisztítóért a márkaboltba, és élvezd a tiszta levegőt otthonodban, irodádban vagy akár üzlethelyiségedben! 
 • Ha mégsem vált be, hozd vissza sérülésmentesen 2 héten belül, és visszautaljuk az árát - nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel. 
 • Ha tetszett, és vásárolsz, a kaució összegével csökkentett áron egy új készüléket kapsz. 
Légtisztító MC55W

Légtisztító MC55W

 • A legkeresettebb típus
 • Elegáns, kompakt kialakítás
 • Tiszta levegő az ionizált plazma kisülésnek és a Flash Streamer technológiának köszönhetően
 • Nagy teljesítményű, elektrosztatikus HEPA szűrő a finom por megkötésére
 • Erőteljes szívóerő és rendkívül csendes működés akár 82 m²-es helyiséghez (a kanadai NRCC-54013-2011 szabvány szerint)
 • Kompakt méret, mindössze 27 * 27 cm alapterület, 50 cm-es magasság
 • Akciós bruttó fogyasztói ár a Daikin Webshopban 

A légtisztító kipróbálásának menete:

A részletes feltételek megtalálhatók a Légtisztító próbavásárlás Általános Szerződési Feltételeiben.

További kérdés esetén fordulj bizalommal kollégáinkhoz a Daikin Márkaboltban. 

AirThings levegőminőség szenzor

Próbáld ki az Airthings levegőminőség szenzort!

A Daikin ingyen bérelhető* légtisztítója mellé most kipróbálhatod az AirThings View Plus levegőminőség szenzort is. 

Az AirThings View Plus teljes körű levegőminőség-ellenőrző készülék olyan érzékelőkkel rendelkezik, amelyek folyamatosan mérik a radont, a szilárd részecskéket (PM), a levegőben lévő vegyi anyagokat (VOC), a CO2-t, a páratartalmat, a hőmérsékletet és a nyomást. Vezeték nélküli WiFi, Airthings SmartLink és Bluetooth Low Energy csatlakozási lehetőséggel rendelkezik.

* kaució ellenében

Jelentkezési űrlap

A légtisztító próbára egyelőre csak a márkabolt működési területi hatálya alá eső körzetből tudunk jelentkezőket fogadni, azaz Budapest és környéke. A légtisztítók átadás-átvétele a márkaboltban történik, kauciót csak bankkártyán vagy banki utalással fogadunk el. 

Hogy működik a légtisztító?

Légtisztítóinkban akár 10 évig nem szükséges szűrőt cserélni a speciális technológiának köszönhetően. Az elektrosztatikus HEPA szűrő felfogja a levegőben található vírusokat, baktériumokat és allergéneket, majd a Daikin szabadalmaztatott Flash Streamer egysége a plazma kisülés technológiát használva semlegesíti azokat.

Az eredmény: maximális légtisztítási hatékonyság az otthonodban és maximális költséghatékonyság a pénztárcádnak.

 

bg-image

A lille-i Pasteur Intézet bevizsgálta, hogy a Daikin légtisztítók hatékonyak a koronavírussal szemben is

A Lille-i Pasteur Intézet laboratóriumaiban végzett tesztek alapján a Daikin légtisztítók 2,5 perc alatt távolítják el a HCoV-229E koronavírus több mint 99,98%-át. Ez a vírus is a SARS-CoV-2 víruscsaládba tartozik, amely a COVID-19 világjárványt okozó koronavírus.

A készülékeket a H1N1 vírus ellen is 99,93%-os hatékonyságúnak értékelték 2,5 perc üzemidő alatt. A H1N1 a közönséges influenzát okozó vírus.

Ez azt jelenti, hogy a Daikin légtisztító készülékek kiegészítő lehetőséget jelentenek a légúti megbetegedések elleni küzdelemben. Kompakt „plug and play”, vagyis elektromos hálózati csatlakoztatás után azonnal használható a légtisztító. A nagyteljesítményű elektrosztatikus HEPA-szűrő elfogja a a vírusokat, majd egy intenzív plazmakisülés révén a Daikin szabadalmaztatott Flash Streamer technológiája semlegesíti is azokat, így csökknthető a vírus levegőben való terjedésének kockázata.

*A Lille-i Pasteur Intézet által tesztelt MCK55WVM Daikin készülék (kereskedelmi megnevezése MCK55W), laboratóriumi körülmények között (0,47 m3 belső térfogatú, levegőcsere nélküli, légmentesen zárt kamra), 2,5 perces üzemidő alatt, “turbó” sebességi fokozatban eltávolítja a HCoV-229E humán koronavírus 99,996%-át. A HCoV-229E humán koronavírus nem a COVID-19 világjárványt okozó SARS-CoV-2, de ugyanahhoz a koronavírus családhoz tartozik.
A Lille-i Pasteur Intézet által tesztelt MC55WVM Daikin készülék (kereskedelmi megnevezése MC55W/VB), laboratóriumi körülmények között (1,4 m3 belső térfogatú, levegőcsere nélküli, légmentesen zárt kamra) 2,5 perces üzemidő alatt, „turbó” sebességi fokozatban eltávolítja a HCoV-229E humán koronavírus 99,98%-át. A HcoV-229E humán koronavírus nem a COVID-19 világjárványt okozó SARS-CoV-2, de ugyanahhoz a koronavírus családhoz tartozik.
A Lille-i Pasteur Intézet által tesztelt MCK55WVM Daikin készülék (kereskedelmi megnevezése MCK55W), laboratóriumi körülmények között (0,47 m3 belső térfogatú, levegőcsere nélküli, légmentesen zárt kamra) 2,5 perces üzemidő alatt „turbó” sebességi fokozatban eltávolítja a H1N1 influenza A altípusának 99,986%-át.
A Lille-i Pasteur Intézet által tesztelt MC55WVM Daikin készülék (kereskedelmi megnevezése MC55W/VB), laboratóriumi körülmények között (0,47 m3 belső térfogatú levegőcsere nélküli, légmentesen zárt kamra) 2,5 perces üzemidő alatt „turbó” sebességi fokozatban eltávolítja a H1N1 influenza A altípusának 99,93%-át.