Termékskálánk

Levegő-levegő hőszivattyúk

A Daikin levegő-levegő hőszivattyúi a kinti levegő megújuló energiaforrását használják az otthonának a hatékony fűtéséhez és hűtéséhez.

Levegő-víz alacsony hőmérsékletű hőszivattyúk

A Daikin Altherma alacsony hőmérsékletű egységei levegő-víz hőszivattyús technológiát használnak a fűtéshez, hűtéshez és a meleg víz energiahatékony biztosításához.

Levegő-víz magas hőmérsékletű hőszivattyúk

Könnyedén helyettesítheti a régi fűtés és melegvíz rendszert az energiahatékony Daikin Althema magas hőmérsékletű hőszivattyúval.

Hibrid hőszivattyú

Hatékonyan ötvözi a megújuló és a hagyományos energiaforrásokat a Daikin Altherma hibrid hőszivattyúval a fűtéshez, hűtéshez és meleg víz előállításhoz.

Geotermikus hőszivattyú

A Daikin geotermikus hőszivattyúi kivonják a talajból a hőt, így hatékonyan biztosítják a fűtést, hűtést és meleg víz ellátást.

Használati meleg vizes hőszivattyúk

Válassza a piacon elérhető, leginkább energiahatékony meleg vizes fűtőrendszert a használati meleg vizes hőszivattyúink közül.

Sky Air

A Daikin Sky Air teljes körű megoldást nyújtó légkondicionáló rendszer, amely fűtést, hűtést, szellőztetést és légtisztítást biztosít kis és közepes méretű épületekbe.

VRV

A Daikin VRV rendszerek teljes körű klímaszabályozást biztosítanak bármely nagy, vagy kis méretű épületbe. Eredeti, innovatív és energiahatékony Daikin termék.

Control systems

From central online control of your climate at home, to multi-zone building management systems, Daikin puts you in total control at all times.

Szellőztetés

A kis hővisszanyerős rendszerektől a nagyméretű légkezelési egységekig a Daikin számos szellőztetési megoldást kínál a friss, egészséges és komfortos környezet biztosításához lakossági, kereskedelmi és ipari épületekhez.

Biddle légfüggönyök

Előzze meg a hőveszteséget és tartson fenn a kellemes légkört az épületben a Biddle Air Curtains légfüggönyeinkkel.

Folyadékhűtők és légkezelő berendezések

A Daikin hatékony és megbízható vízhűtéses és léghűtéses hűtőket, illetve légkezelő egységeket és ventilátor-tekercs egységeket a kis és nagy igények számára.

Kereskedelmi mélyhűtés

A Daikin mélyhűtő rendszereit megbízható és hatékony ipari és kereskedelmi mélyhűtésre tervezték

Megoldások minden klímaszabályozási igényre

A Daikin a különböző környezeti és személyes igényeknek megfelelő fűtési és hűtési megoldások legnagyobb választékát kínálja. Tudjon meg többet az elérhető lehetőségekről egy alkalmazás kiválasztásával.