Kényelemre állítva

Az ultrahatékony R-32 technológiával felszerelt, új Sky Air A-series bemutatásával a DAIKIN új mércét állított fel. A sorozat az egyszerű kezelhetőséget, a fenntarthatóságot és az optimális dizájnt ötvözi a kereskedelmi ügyfelek igényeinek lehető legmagasabb szintű kielégítése érdekében.

Roundflow_02_005_installation-pictures.jpg

Komfort. Ez az, amiről a légkondicionálás (AC) szól. Egyszerűnek hangzik. Azonban kihívást jelent, hiszen a kényelem több mint a hűtés nyáron és a fűtés télen. Jelenti a légkondicionáló könnyű kezelhetőségét, környezetbarát mivoltát, fenntarthatóságát és még ennél is többet.

A DAIKIN - a világ legnagyobb légkondicionáló gyártója - büszkén mutatja be Sky Air A-series-t, a megoldást, amelyre ügyfelei már régóta vártak. A Sky Air Alpha, Advance és Active modellből álló sorozat egyedülálló kényelmet kínál. A legmagasabb energiahatékonysággal a Sky Air A-sorozat a DAIKIN a változó hűtőközeg hőmérséklet technológiáját (Variable Refrigerant Temperature Technology, VRT) alkalmazza, hogy optimális kényelmet és rugalmasságot biztosítson minden egyes ügyfél igényeinek kielégítése érdekében. „A szabadalmaztatott DAIKIN innovációval a rendszer szívében az új A-sorozat egy rendkívül hatékony kompresszort tartalmaz, amelyet kifejezetten az R-32 hűtőközeghez terveztek és gyártottak" - mondja Mert Gönlüsen, termékmenedzser – VRV, Sky Air & Packaged, a DAIKIN Airconditioning  Közép-Európa képviseletében.

Az R-32 első használata

A Sky Air A-series az első európai kiskereskedelmi rendszer, amely alkalmazza az R-32 hűtőközeget. E szabványnak 68%-kal alacsonyabb a globális felmelegedési potenciálja (Global Warming Potential, GWP), mint az iparági szabvány R-410A-nak, ezáltal az R-32 gyakorolja a legkisebb környezeti hatást. Mivel az éves hűtőközeg-szivárgási ellenőrzés nem szükséges, a karbantartási költségek csökkenthetők.

Kényelmes vezérlés

Az új Sky Air A-series széleskörű rugalmasságot nyújt, mivel a kültéri egységek kényelmesen kombinálhatók a beltéri modellek valamennyi típusával.

Függetlenül attól, hogy a Sky Air A-series egy vagy több helyre kerül, a DAIKIN biztosítja az optimális vezérlési funkciókat. Az Online Controller okostelefon alkalmazással teszi lehetővé az egyszerű vezérlést és a hozzáférést minden egységhez bármikor és bárhonnan. Az Intelligent Tablet Controller a DAIKIN Cloud Service szolgáltatáson alapul, amely tökéletes megoldást kínál a több helyszíni ellenőrzésre és monitorozásra.

„Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően, amelyek az új DAIKIN Sky Air termékcsalád fókuszpontjába a rugalmasságot és könnyű telepítést helyezik, a sorozat gyorsan új mércévé fog válni.” - mondja Mert Gönlüsen.

Áttekintés

A DAIKIN Sky Air A-series legfontosabb jellemzői

Ventillátor ház

Kiterjesztett működési tartomány műszaki hűtéshez

● (-20°)

● (-15°)

Csere technológia

Megnövelt csőhosszúság

85m

50m

30m

Integrált szivárgásellenőrzés

Swing kompresszor
az R-32-n

Jobb energetikai teljesítmény

A++

A+

Hűtőközeggel hűtött PCB-k

Változó hűtőközeg hőmérséklet (VRT)

Twin/triple/double-twin

Távvezérlés lehetőség

További információkért kérjük, látogasson el a www.daikin.eu/skyairbluevolution weboldalra.