Skip to main content

How cool is that?

Az ellentétek itt biztosan vonzzák egymást. A Daikin egy globális vállalat, ahol keresztnevükön ismerik egymást a különböző szinten lévő emberek. Egy stabil munkáltató, akivel dinamikusan fejlődhet. Kulturális diverzitás az egyszerűség helyett. Ahol nemcsak jó ötletei lehetnek, de meg is valósíthatja azokat.

Kihívás, innováció, fejlődjünk együtt

Milyen a Daikin, mint munkáltató? Ön az innovatív hűtési, fűtési, szellőztetési és mélyhűtési iparág gyorsan növekvő, nemzetközi piacvezetőjének magyarországi leányvállalatánál jár.

Világszerte több mint 89 000 munkavállalónk van. Regionális csapatunk a Daikin Central Europe vállalatnál nagyjából 560 főből áll, akik eltérő szakmai háttérrel rendelkeznek. Együtt alakítjuk az értékesítési és szerviz üzletágat 16 közép- és kelet-európai országban. A legmagasabb szintű japán mérnöki készségeket biztosítjuk, amely az európai gyártásból származik, és mindehhez erős ügyfélorientáció társul. Ma új kihívásokkal nézünk szembe: A hagyományos B2B vállalatot B2B2C vállalattá alakítjuk, melyhez jelentős mértékben járul hozzá erős partnerhálózatunk.

Alkosson marandandót

 

Innovatív kezdeményezéseinkkel mindig igyekszünk hozzájárulni az iparág dinamikus fejlődéséhez, ezért nyitott gondolkodásmódú szakembereket és új tehetségeket keresünk.

Készen áll arra, hogy ötleteivel és erőfeszítéseivel hozzájáruljon a közös sikerekhez? Akkor fejlessze tovább szakértelmét és egyéni készségeit velünk! A napi üzletmenetben mind a magas szintű szakértelemre, mind az egyéni készségekre nagy szükség lesz.

A Daikin pedig garantálja, hogy kellemes munkakörnyezetet, méltányos fizetést és személyes fejlődési lehetőségeket biztosítunk.

 

Jelenleg nincs olyan álláslehetőségünk, amely felkeltené érdeklődését?

Szívesen fogadjuk önéletrajzát akár nyitott jelentkezésként is. Folyamatosan keressük az új tehetségeket és a szakembereket! Bemutatkozását és önéletrajzát várjuk a

hr@daikin.hu címre

Working at Daikin - How cool is that!

További információk

Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra