daikin szerviz

Építse üzletét Daikinnal

Kiváló minőségű hőszivattyú, légkondicionáló, hűtő- és ipari rendszer megoldások legszélesebb választékát kínáljuk Önnek.

Maximális komfort

Biztosítson olyan környezetet ügyfeleinek, amely az igényeikhez igazodik!

Kiváló minőség

Lazítson és élvezze a megbízható megoldások előnyeit!

Gazdaságos üzemeltetés

Energiahatékonyság mindenek előtt. Környezetbarát megoldásainkkal Ön is energiát takaríthat meg.

Speciális támogatás

Ügyféltámogatás és szerviz funkciók


Daikin Business Portal

Online üzleti portálunk regisztráció után azonnali hozzáférést biztosít a telepítéshez szükséges információkhoz és eszközökhöz. A kézikönyvektől és termékbemutatóktól a videókig és kiválasztó szoftverekig, hatékony eszközöket kínálunk kérdései megválaszolásához és munkájának támogatásához.

Daikin a legnagyobb kivitelező hálózattal rendelkezik Európában

A legnagyobb hálózat Európában

Az Európában alapított Daikin Europe tapasztalata és kiterjedt hálózata innovatív fűtési és légkondicionálási megoldások létrehozásán fáradozik már több, mint 45 éve. Piaci ismereteink és forrásaink bármely klímaszabályozási igényhez kiváló megoldást nyújtanak. A saját tulajdonunkban lévő European Development Centre fejlesztési központunkban arra összpontosítunk, hogy környezetbarát termékeket hozzunk létre. Európában dolgozunk, fejlesztünk, az európai piac számára.

Megoldások minden igényre

A Daikin termékek a legteljesebb körű skálán kínálnak prémium minőségű hűtési és fűtési megoldásokat a legkülönbözőbb környezeti és személyes igényekre. Válasszon az alábbi területek közül és ismerje meg termékeink széleskörű lehetőségeit!

Hírek, újdonságok