header_installers.png

Építse az üzletét Daikinnal

A piacon elérhető kiváló minőségű hőszivattyú, légkondicionáló, hűtő- és ipari rendszer megoldások legszélesebb választékát kínáljuk.

Maximális komfort

Biztosítson ügyfelei életmódjához tervezett környezetet

Kiváló minőség

Lazítson és élvezze a megbízható megoldások telepítésének előnyeit

Gazdaságos üzemeltetés

Energiamegtakarítás környezetbarát megoldásokkal

Speciális funkciók

Vegye igénybe ügyféltámogatási és szerviz programjainkat


Daikin Business Portal

Az online üzleti portál azonnali hozzáférést biztosít a telepítéshez szükséges minden információhoz és eszközhöz. A kézikönyvektől és bemutatóktól a videókig és kiválasztó szoftverekig, hatékony eszközt nyújt a kérdései megválaszolásához és vállalkozása támogatáshoz.

Daikin a legnagyobb kivitelező hálózattal rendelkezik Európában

A legnagyobb hálózat Európában

Az Európában több mint 45 éve alapított Daikin Europe olyan tapasztalata és hálózata innovatív fűtési és légkondicionálási megoldások létrehozását teszi lehetővé. Piaci ismereteink és forrásaink bármely klímaszabályozási igényhez kiváló megoldást nyújtanak. Saját European Development Centre központunkkal és a környezetbarát termékekre való összpontosítással Európában hozunk létre klímaszabályozási megoldásokat Európa számára.

Megoldások minden klímaszabályozási igényre

A Daikin a különböző környezeti és személyes igényeknek megfelelő fűtési és hűtési megoldások legnagyobb választékát kínálja. Tudjon meg többet az elérhető lehetőségekről egy alkalmazás kiválasztásával.

Kövesse az iparág híreit