Daikin karrier - A Daikin napba még több fér bele

A Daikin napba még több fér bele

Újabb innovációk, nagyobb növekedés, nagyobb felelősség, még több változatosság, több tisztelet és még több móka.
A Daikinnál hisszük, hogy minden napot a lehető legjobban ki kell élvezni!

Inspiráló innovációk

Ön is olyan határozottan keresi a megoldásokat, mint mi? Piacvezetőként az energiahatékonyság tekintetében hisszük, hogy a termékfejlesztés iránti progresszív megközelítésünk példátlan minőséget és sokoldalúságot biztosít integrált megoldásainkban.

Személyes fejlődés

Hiszünk abban, hogy kiváló minőségű termékeinket és szolgáltatásainkat tehetséges emberek hozzák létre. Ezért fektetünk be a személyes fejlődésbe és biztosítunk lehetőséget a növekedésre a karrier során.

A Daikin közösség

Lényeges, hogy a munka jó hangulatban teljen.
A kellemes hangulat és a jó csapatmunka erős kapcsolatokat épít a kollégák között.
Csatlakozzon a Daikin Szórakoztató csapata által szervezett vidám hangulatú rendezvényekhez és azonnal otthon érzi magát.

Nemzetközi szakmai gyakorlat

Most diplomázott és nemzetközi ambíciói vannak? A Daikin Europe Nemzetközi szakmai gyakorlata lehetőséget biztosít néhány kivételes jelentkezőnek, akik nemzetközi tapasztalatot szerezhetnek - melyhez kiterjedt képzés is társul,- így hatalmas ugrással indíthatják be a karrierjüket a Daikinnál.

internationaltraineeship-careers.jpg

Beszéljen tehetséginkkel

careers_veerle.jpg

Veerle

‘A Műszaki szolgáltatásoknál az a feladatom, hogy problémákat oldjak meg és válaszoljak a külföldi ügyfelek műszaki jellegű kérdéseire. A részlegünkön három értéket tartunk a legfontosabbnak: sebesség, megbízhatóság és barátságos stílus. Keményen dolgozunk, hogy ezek az értékek gyakorlatban alkalmazzak a mindennapi munka során. Számunkra nagyon fontos, hogy ügyfeleinknek mindig megbízható terméktámogatási rendszert biztosítsunk.’

careers_bert.jpg

Bert

‘A határokon átívelő, nyitott kommunikáció fenntartása alapvető feladat egy multinacionális vállalat számára. A Daikin EMEA Digitális Marketingcsapatjának tagjaként gyakran utazon leányvállalataink irodáiba, és megosztom velük a kommunikációs anyagainkat. Az ilyen látogatások alatt mindig eszembe jut a Daikin erőteljes vállalati kultúrája, mivel olyan emberekkel dolgozom együtt, akik nemcsak a legjobbak az üzletben, hanem fantasztikus csapatszellem él bennük.’

careers_bas.jpg

Bas

‘A Daikin egy progresszív vállalat, nemcsak a technológia, hanem a HR tekintetében is. Gyakornokként kezdtem és két évvel később teljes időben dolgozó munkatársként felügyeltem a gyártás folyamatát. A lehetőség, hogy fejleszthettem a munkatapasztalatom az adminisztratív feladatokban és helyet kaptam a Gyártást felügyelő csapatban, megadta nekem azt a sokoldalúságot és rugalmasságot, amit a karrieremben kerestem.’

careers_jonas.jpg

Jonas

‘Az, hogy a Daikin nemzetközi gyakornoka lehettem, kiváló lehetőséget biztosított, hogy megtaláljam a számomra megfelelő pozíciót a vállalatnál. A nemzetközi gyakornokság előnye, hogy lehetőségem van különböző részlegekben dolgozni, ide értve a belgiumi Ostendben elhelyezkedő igazgatóságot és a külföldi leányvállalatokat is. Az európai és afrikai piacon dolgozó értékesítési tanácsadó mérnökként felhasználhatom a képességeimet és a gyakornokságom alatt szerzett tapasztalataimat, hogy minden nap új kihívásokkal nézzek szembe.’

careers_lynn.jpg

Lynn

‘2011-ben kezdtem az Ellátási központban, de hamarosan érdekelni kezdett az üzlet technikai- és projektoldala. Mivel a Daikin támogatja a belső forgást, úgy döntöttem, az IT részlegen dolgozom tovább, Végeredményben ez kiváló lépésnek bizonyult, mivel lehetőségem lett a személyes fejlődésre és a vállalati pozícióm előmozdítására koncentrálni.’

Ossza meg tehetségét

Olyan egyéniségeket keresünk, akik tehetségükkel hozzájárulnak növekedésünkhöz és a vezetéshez.

Az Ön tehetsége

  • Elkötelezetten a megoldások keresése mellett
  • A lehetőségek keresése a személyes fejlődés elősegítéséhez
  • Tisztelet saját maga és mások iránt
  • A fenntartható fejlődés támogatásának vágya
icons-careers.jpg

Erősségeink

  • Nemzetköziek vagyunk. Az EMEA vezetőségeként a hátterek és nemzetiségek olvasztótégelye vagyunk, erősen ápoljuk japán örökségünket.
  • Gyakorlatiasak vagyunk. Támogatjuk a vállalkozószellemet és inspiráljuk munkavállalóinkat a saját karrierjük fejlesztésére.
  • Tiszteletteljesek vagyunk. Kiterjedt képzési programunkkal és a munkavégzés alatti támogatással lehetőséget biztosítunk a fejlődésre és növekedésre, rugalmasságunknak köszönhetően válthat a munkatípusok között, így teljesítheti ambícióit.
  • Mi vagyunk a piacvezetők. Az iparágon belül első számú fejlesztőként stabilitást és a munkalehetőségek széles tárházát biztosítjuk.

Jelentkezzen üres állásra és ossza meg tehetségét

Folyamatosan keresünk új kollégákat, akik megosztják tehetségüket. Ismerje meg aktuális álláslehetőségeinket és jelentkezzen online.

Karrierlehetőséget keres?

Nemrég diplomázott és nemzetközi ambíciói vannak?

Olyan tanuló, aki kihívásokkal teli gyakornoki munkát keres?

Ideális Daikin munkatársnak tartja magát, de jelenleg nem lát olyan álláslehetőséget, amely megfelel a szakértelmének?

Küldje el önéletrajzát nyitott jelentkezésként, mivel folyamatosan toborzunk innovatív munkavállalókat!