Hozza létre a tökéletes klímát a Daikin segítségével

Hozza létre a tökéletes klímát a Daikin segítségével

Több, mint 60 éve végzünk kutatásokat és újításokat a légkondicionálás és a klímaszabályozási megoldások területén, így biztosak vagyunk benne, hogy a tökéletes klímához többre van szükség pusztán fűtésnél és hűtésnél.

Maximális komfort

Hozzon létre olyan klímát, amely megfelel az ügyfeleinek az életmódjukhoz

Kiváló minőség

Élvezze a magabiztosságot, amelyet a megbízható megoldások nyújtanak

Gazdaságos üzemeltetés

Garantáljuk az energiamegtakarítást a környezetbarát megoldásainkkal

Intelligens szabályozás

Szabályozási lehetőséget adunk a felhasználók kezébe a Daikin App és az okos programozás segítségével


Daikin Business Portal

Az online üzleti portál azonnali hozzáférést biztosít minden szükséges információhoz. A BIM és CAD rajzoktól az olyan eszközökig, amelyek segítenek létrehozni a legkiválóbb teljesítményt nyújtó megoldásokat, használja ezt a hatékony keresőmotort a kérdései megválaszolásához és az üzleti támogatáshoz.

A kis otthonoktól a nagy irodai terekig

Akár az otthonát építi, akár egy üzlethelyiséget tervez vagy szállodát újít fel, a fűtési és hűtési megoldásaink között meg fogja találni az igényeinek megfelelőt. Kezdje velünk a projektjét azzal, hogy kiválasztja az épület típusát.

A Daikin segít megvalósítani elképzeléseit
 

Segítünk megvalósítani elképzeléseit

Ügyfélszolgálati mérnök szakértőinket arra képeztük, hogy a projekt minden lépésében támogatást tudjanak nyújtani Önnek. A képzések és szemináriumok széles választékát kínáljuk Önnek a kiválasztó és szimulációs szoftver tekintetében, valamint házon belüli BREEAM specialistákkal rendelkezünk, hogy segítsük a "zöld" épületek tervezésében. Innovatív és környezetbarát termékeinkkel Európában hozunk létre klímamegoldásokat Európa számára.

Kövesse az iparág híreit

Megoldások minden klímaigény számára

A Daikinnál a fűtési és hűtési megoldások nagy választékát kínáljuk, hogy megfeleljen minden környezeti és személyes igénynek. Tudjon meg többet az elérhető lehetőségekről egy alkalmazás kiválasztásával.