No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Central Europe HandelsGmbH
campus 21, Europaring F12/402, A-2345 Brunn am Gebirge (Austria)

T +43/2236/325 57 E office@daikin.at
F  +43/2236/325 57-900 http://www.daikin-ce.com

Fedezze fel a belső dizájn új világát...

A luxus légkondicionáló berendezések új generációja

Az elegáns és hatékony klímaszabályozáshoz kiváló dizájn szükséges. Intelligens technológia egy elegáns, ívelt formában, ami a légkondicionálás új generációját hozza otthonába. A kiemelkedő stílus és kényelem garantált. Készüljön fel az új szerelemre...

A több évnyi innovációs termékfejlesztés és a modern belső terek kifinomult megoldásaira irányuló kutatások eredményeképpen létrejött az első, kifejezetten az európai piacra készített terméksorozat. Az elegáns dizájn és modern technológia egységeként az új Daikin Emura sorozat tökéletesen kombinálja a formát a funkcióval, létrehozva ezáltal a modern klímaszabályozás újabb legendás termékét.

Az első Daikin Emura berendezést 2010-ben mutatták be, felállítva a klímaszabályozási berendezések európai dizájnjának új mércéjét. A 2014 tavaszán érkező újabb generáció még légiesebb formákat és megnövelt teljesítményt kínál, tökéletes megoldást nyújtva napjaink belsőépítészeinek, épületgépészeinek és lakástulajdonosainak egyaránt.

A Daikin Emura stílusosan ívelt formája, minőségi anyagai és egyedülálló bevonatai nagyszerűen egészítik ki a modern belső tereket. A rendkívül csendes, mindössze 19dB(A) zajszint tovább növeli a komfortszintet, az A+++ energia besorolással pedig a hatékonyság és luxus valóban együtt jár.

Az ezüst és antracit, valamint tiszta fehér színben kapható Daikin Emura berendezések hihetetlenül karcsú megjelenésükkel igazi modern dizájn elemként használhatók bármely lakásban. A letisztult külső egy rendkívül intelligens rendszert takar, olyan innovatív funkciókkal, amelyek az átlagos légkondicionálókhoz képest jelentősen csökkentik az áramfogyasztást.

A Daikin Emura alacsony energiafogyasztását beépített intelligens rendszerek támogatják. A két zónás intelligens szem figyeli a szoba használatát, és ha a szobában 20 percig nem tartózkodik senki, az energia megtakarítás érdekében módosítja a beállított hőmérsékletet. Azonban amint valaki belép a szobába, az egység azonnal visszatér az eredeti beállításra. A két zónás intelligens szem a légáramlást a szobában tartózkodó személyektől eltérő irányba tereli, így elkerülhetők a hűvös légáramlatok.

A szoba egyenletes hőmérsékletének biztosításához a Daikin Emura 3D légáramlási rendszere a függőleges és vízszintes légterelésű lamellákat kombinálja, melyek által a légáram a szoba legtávolabbi sarkaiba is eljut még nagyobb helyiségekben is. A hűtés során a lamellák vízszintes helyzetbe állnak, ezzel megakadályozva, hogy a helyiségben tartózkodókat közvetlen hideg légáram érje. Fűtés közben a lamella függőlegesen lefele fordul és a meleg levegőt a padló fele irányítja.

Éjszakai üzemmódban a Daikin Emura a hőmérsékletet fűtés esetén automatikusan 2°C-kal alacsonyabbra, hűtés esetén 0,5°C-kal magasabbra állítja, megakadályozva a túlmelegedést vagy túlhűtést. Az egyszerűen használható infrás távirányító a szoba hőmérsékletének teljes szabályzását biztosítja bárhonnan. Csak dőljön hátra, a felhasználóbarát gombok segítségével ellenőrizze a nagyméretű kijelzőt és élvezze a Daikin Emura beépített intelligens rendszerét.

Az új Daikin Emura akár Apple akár Android platformról egyaránt távolról is vezérelhető. A 'plug and play' extra Wi-Fi berendezés egy intuitív felülettel rendelkezik, amellyel a hőmérséklet egyszerűen szabályozható otthonról és házon kívül is.

A még egészségesebb otthoni környezetért a Daikin Emura fotokatalitikus légtisztító szűrője megköti a levegőben szálló por részecskéket, elnyeli a szerves szennyezőanyagokat, például baktériumokat és vírusokat, és lebontja a szagokat.

Az új generációs Daikin Emura ismét bebizonyítja, hogy az intelligens tervezés lehet egyszerre esztétikus és nyújthat kiemelkedő energiahatékonyságot, ezáltal fokozza a belső környezet komfortszintjét és ideális megoldást nyújt tervezőknek, belsőépítészeknek és lakástulajdonosoknak egyaránt.

New Emura