Daikin

Nexura
komfort és dizájn energiahatékony ötvözése

Fűtés & hűtés - Különleges hősugárzó fűtés üzemmód

A csendes és diszkrét Nexura berendezések kényelmes és stílusos fűtést és hűtést biztosítanak. Azon túl, hogy a legújabb hőszivattyús technológiára épül, igazán kiemelkedő tulajdonsága még, hogy az előlap hőt sugároz, ami egy meleg radiátor kellemes hőérzetét nyújtja.

Kifinomult dizájn modern terekbe

A Nexura padlón álló beltéri egység megjelenése egyszerre funkcionális és stílusos. Tiszta, kifinomult vonalvezetése tökéletesen illeszkedik szinte bármely lakás enteriőrjébe.

FŰTÉS BEKAPCSOLVA

RADIANT HEAT PANEL

A hideg napokon szükséges kellemes meleg eléréséhez a Nexura egység alumínium előlapja a split klímáktól megszokott hőátadási elv mellett egyedülálló módon felmelegszik, akárcsak egy hagyományos radiátor. Az eredmény? Kellemes, egyenletes meleg az egész helyiségben. Az egyedülálló funkció bekapcsolásához csupán meg kell nyomnia a 'hősugárzás' gombot a távirányítón. Ennyire egyszerű! Az alacsony zajszint a csökkentett légárammal kiegészülve kellemes és nyugodt környezetet teremt az otthoni pihenéshez. 

A legmagasabb szintű kényelem

Nexura creates the optimal indoor climate all year round, by combining the efficiency advantages of a heat pump with the comfort of a traditional heating system. Its very low airflow rate and ultra quiet operation create a perfectly calm atmosphere, while the radiant front panel heats to a comfortable 22°C to create a comforting airflow just like a radiator.

A Nexura-val optimálisbeltéri klímát teremthet egész évben, a hőszivattyú előnyeit kombinálja a hagyományos fűtési rendszer kényelmével. A nagyonalacsonylégáramlás és a rendkívülcsendes működés hozzájárulnak a nyugodt környezet megteremtéséhez, míga hősugárzóelőlapkellemesen felmelegíti a helyiséget, akár egy "simogató légáram".

Energiahatékonyág

Nexura ENERGY EFFICIENT UP TO 400%

Fűtés üzemmódban a Nexura megújuló energiaforrást használ: a levegőt. Ezáltal lényegesen energiahatékonyabb, mint a hagyományos fosszilis tüzelőanyaggal működő fűtési rendszerek. Az egység 4-es energiahatékonysági mutatóval (COP) rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy 
a berendezés minden 1 kW felhasznált elektromos áram segítségével 4 kw fűtési vagy hűtési energiát termel, ami 400%-os hatékonyságot eredményez.

Egyszerű telepítés

Akár falba süllyesztett, falra szerelt vagy padlón álló változatban használja, a Nexura diszkrét megjelenése minden környezetbe nagyszerűen illeszkedik.

Inverteres technológia

A Daikin által kifejlesztett inverteres technológia egyedülálló innováció a légkondicionálás terén. Az alapelve egyszerű: inverterek állítják be az adott körülményekhez szükséges teljesítményt. Nem több, nem kevesebb. Mivel az inverter folyamatosan alkalmazkodik a külső hőmérséklethez, az energiafogyasztás 30%-kal csökken a hagyományos ki/be kapcsolós (nem inverteres) rendszerekhez képest!