Daikin

Oldalfali légkondicionáló egységek
CTXS/FTXS-K sorozat

Optimális dizájn és komfort a lakás minden sarkában

A CTXS/FTXS-K sorozat az egyszerűség és funkcionalitás jegyében készült. Finom, ívelt vonalaival nagyszerűen illeszkedik a modern hálószobák és nappalik környezetébe. Karcsú, áramvonalas alakja bármely modern lakótér kiegészítője lehet. Minimalisztikus és modern kialakításával a CTXS/FTXS-K sorozat diszkréten stílusos hangulatot teremt a lakás bármely helyiségében.

Integrált kialakítás

Wall mounted small air conditioning units CTXS/FTXS-K series

A minőség a részleteken múlik. Ennek megfelelően az oldalfali egység karcsú és funkcionális kialakítása mellett kiváló minőségű bevonatot kapott. A matt kristályfehér szín a beltéri egységnek friss és elegáns megjelenést biztosít. Az alsó és oldalsó csöveket eltakaró, rejtett mélyedéseknek köszönhetően a CTXS/FTXS-K sorozat diszkréten illeszkedik lakása enteriőrjébe.

Távszabályzó

Szeretné a szoba hőmérsékletét egyetlen gombnyomással beállítani? A CTXS/FTXS-K sorozat egységeihez tartozó felhasználóbarát távszabályzóval ezt is megteheti. A kifinomult és elegáns beltéri egységhez hangolt, ugyanolyan gonddal és figyelemmel megtervezett távszabályzó is tartozik - minimalista, modern dizájnnal. Mindkettő kapható kiváló minőségű matt kristályfehér bevonattal, így a beltéri egység és a távszabályzó tökéletes párost alkothat. Mostantól pedig távszabályzó nélkül, okostelefonról is vezérelhető.

Csend és nyugalom

A zajmentes környezet elengedhetetlen a pihentető alváshoz. A Daikin mindent megtesz az Ön kényelmének és zavartalan pihenésének biztosításáért. Ennek eredményeképp született a szinte hangtalanul működő beltéri egység, melynek működési zajszintje mindössze 19 dBA, akár egy suttogásé. Nyugodalmas jó éjszakát!

Legjobb teljesítmény

A Daikin még nagyobb hatékonyságra való folyamatos törekvésének köszönhetően a CTXS/FTXS-K sorozat a legjobb teljesítményt nyújtja. Az inverteres szabályzású egység az áramfelhasználást a valós igényeknek megfelelően alakítja. Jelentős energiamegtakarítást tesz lehetővé, miközben a helyiség állandó hőmérsékletének fenntartásával optimális komfortot biztosít. Az CTXS/FTXS-K sorozat tehát a legjobb teljesítményt nyújtja akár A++ minősítésű szezonális energiahatékonysági mutatóval.

Megfelelő berendezés a megfelelő szobába

Az oldalfali egységek teljes termékskálájából kiválaszthatja azt, amelyik dizájnban és komfortban is leginkább megfelel az ízlésének és lakása adottságainak.
A kisebb teljesítményű oldalfali egységek a modern hálószobák igényei szerint készültek, a nagyobb berendezések pedig tökéletes komfortot biztosítanak a nappaliban.

Energiatakarékossági funkciók

ENERGY SAVING FEATURES

A CTXS/FTXS-K sorozat biztosította komfort és hatékonyság növeléséhez az intelligens jelenlét-érzékelő, a gazdaságos üzemmód beállítása és heti időzítő mind jelentősen hozzájárulnak, így energiát takaríthat meg.