No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Central Europe HandelsGmbH
campus 21, Europaring F12/402, A-2345 Brunn am Gebirge (Austria)

T +43/2236/325 57 E office@daikin.at
F  +43/2236/325 57-900 http://www.daikin-ce.com
Élelmiszer feldolgozás

Élelmiszer feldolgozás és tárolás

Product Image

A Daikin a hűtési megoldások széles választékát kínálja az élelmiszer termeléshez és gyártáshoz: a hűtött gyártósoroktól egészen a hűtőkamrás tárolásig vagy a kész termékek mélyhűtéséig.

Előnyök

Rugalmas alkalmazás

Az akár -45°C hőmérséklet hűtési teljesítménnyel rendelkező Daikin egységek az igényeknek megfelelő hőmérsékletet biztosítanak. Az állandó hőmérsékletnek megfelelően még a könnyen romló termékek is hosszabb ideig frissek maradnak.

Pontos szabályozás

A Daikin folyadékhűtők a vízhőmérséklet pontos szabályozását teszik lehetővé az élelmiszer előállítás folyamán, hűtési folyamatokban és a gyártási környezet szélesebb klímaszabályozásához.

A káros környezeti hatások csökkentése

A Daikin megoldások az élelmiszer feldolgozáshoz szükséges hűtést kombinálják fűtéssel, légkondicionálással és levegő kezelési rendszerekkel, optimális energiahatékonyságot biztosítva gyakorlatilag bármely környezetben.

Alacsony zajszint

A Daikin megoldások kis helyet foglalnak és alacsony zajszinttel működnek, így ideálisak az olyan városi környezetekben ahol korlátozott hely áll rendelkezésre és a zajszintre szigorú korlátozások vonatkoznak.

Termékek

Áttekintés