No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Central Europe HandelsGmbH
campus 21, Europaring F12/402, A-2345 Brunn am Gebirge (Austria)

T +43/2236/325 57 E office@daikin.at
F  +43/2236/325 57-900 http://www.daikin-ce.com
Távhűtés

Távhűtési megoldások

Product Image

A Daikin energiahatékony hűtési megoldásokat nyújt, amelyek teljes mértékben igényre szabhatók a nagy teljesítményigényű távhűtési rendszerekhez. Az eredmény alacsonyabb energiaköltség és kisebb ökológiai lábnyom. 


Előnyök

Nagy teljesítmény

Több épület együttes hűtéséhez a Daikin személyre szabott konfigurációkat kínál, amelyek akár 10 800 kW hűtési teljesítményt nyújtanak egyetlen egységgel. Az egységek az adott légkondicionálási és hűtési igényeknek megfelelően sorozatban telepíthetők.

Energiahatékony hűtés

Az energiaigények és költségek emelkedésével az irodai, ipari és lakossági hűtőüzemek hatékonyságának, megbízhatóságának és fenntarthatóságának fokozása szükséges. A Daikin személyre szabott megoldásai alacsonyabb éves energiafogyasztást és üzemelési költséget biztosítanak.

Személyre szabott megközelítés

A tervezési szakaszban a Daikin kiválasztási eszközök lehetővé teszik bármely hűtési projekhez megfelelő személyre szabott megoldás kialakítását számos különböző opcióval, tartozékokkal és kombinációkkal a legjobb rendszer létrehozása érdekében.

Szakmai támogatás

A Daikin dedikált szerviz szolgáltatást biztosít üzleti partnereinek. Hosszú távú együttműködés kialakítására törekszünk, amely integrált megoldást nyújt a fűtési, hűtési, szellőztetési és ipari hűtési feladatok teljesítéséhez.

Termékek

Áttekintés