No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Central Europe HandelsGmbH
campus 21, Europaring F12/402, A-2345 Brunn am Gebirge (Austria)

T +43/2236/325 57 E office@daikin.at
F  +43/2236/325 57-900 http://www.daikin-ce.com

Üdvözöljük a Home Comfort Expert Programban!

Product Image

Daikin-tapasztalat és a legkiválóbb minőség garanciája


A Home Comfort Expert program kifejezetten a végfelhasználóink igényeire szabott speciális szolgáltatás. A nagy odafigyeléssel kiválasztott, a Daikin lakossági termékek és a technológia terén nagy tapasztalattal rendelkező Home Comfort Expert partnerek különleges háttértámogatást kapnak a Daikintól is. Raktárkészletet tartanak a lakossági berendezésekből,  és folyamatos továbbképzéseken vesznek részt. Így még kiemeltebb szolgáltatást és kedvezőbb árakat tudnak biztosítani ügyfeleik részére.

Különleges Daikin műszaki támogatásban részesülnek, és a garancia terén is előnyösebb feltételeket tudnak érvényesíteni, így ez Önnek is közvetlenül hasznára válhat.
Láthatja, a Daikin a legmagasabb minőségű termékeket kínálja Önnek, a Home Comfort Expert partnerek pedig mindezt a lehető legkiválóbb szolgáltatást biztosítva juttatják el Önhöz. A fentiek kombinációjával valósítható meg a tökéletes komfort otthonában.
.
 • Daikin bemutatóterem

  Megnézheti, kipróbálhatja termékeinket a Home Comfort Expert bemutatótermekben, ahol szakértő kollégák segítenek eligazodni, és kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb berendezést.

 • Képzett szakemberek

  A Home Comfort Expert programunk szigorú feltételeinek egyike, hogy partnereink folyamatos képzéseken vegyenek részt. Az Önt segítő szakemberek széles spektrumú termékismerettel rendelkeznek, így aztán megfelelő segítséget tudnak nyújtani bármely lakossági légkondicionálási, hűtési-fűtési kérdésben.

 • Teljeskörű szolgáltatás

  Ha Home Comfort Expertjeink valamelyikét keresi fel, nem csupán egy egyszerű termékvásárlásról van szó. Teljeskörű szolgáltatásban részesül, kezdve a tanácsadástól a személyre szabott megoldáson keresztül, a szakszerű telepítésig, sőt a szervizelés, karbantartás is ide tartozik (partnerenként változó lehet). Mindez Home Comfort Expert partnereink révén valósulhat meg.

 • Különleges ajánlat

  Home Comfort Expert partnereinken keresztül néha olyan különlegesen kedvező ajánlatokhoz juthat, amihez más viszonteladó partnerünknél nem. Ezek az ajánlatok lehetnek árkedvezmények, vagy akár bővített garanciaidő vagy különleges szerviz szolgáltatás.