No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Central Europe HandelsGmbH
campus 21, Europaring F12/402, A-2345 Brunn am Gebirge (Austria)

T +43/2236/325 57 E office@daikin.at
F  +43/2236/325 57-900 http://www.daikin-ce.com
Kereskedelmi hűtés

Kereskedelmi hűtési megoldások

Product Image

A Daikin teljes termékválasztékot kínál normál és mélyhűtési igényekre a különböző kereskedelmi, tárolási, és élelmiszeripari alkalmazásokra.

Előnyök

Széles hőmérséklet tartomány

A Daikin pontos elpárolgási hőmérséklet szabályozást biztosít -45°C-tól 10°C-ig a tárolt anyagoktól, az alkalmazástól és a teljesítmény igényétől függően.

Energia és költség megtakarítás

Rendkívül hatékony működés a speciális inverter és hővisszanyerős technológiákkal, ami jelentős energia és költség megtakarítást eredményez.

Megbízható működés

A Daikin gyári körülmények között összeszerelt kültéri egységeit szigorúan teszteljük. Az időjárásálló burkolat és korrózió ellenes bevonat biztosítja még rendkívüli időjárási körülmények között is a hosszú élettartamot.

Megbízható háttértámogatási rendszer

A közepes és alacsony hőmérsékletű hűtési rendszerek megfelelő működésének biztosításához teljes műszaki szolgáltatás szükséges. A Daikin átfogó szerviz szolgáltatást és azonnali sürgősségi beavatkozást biztosít.

Termékek

Áttekintés
  • Mélyhűtött élelmiszerek

    A Daikin hűtési technológia állandó hűtési hőmérsékletet biztosít a mélyhűtött élelmiszerek tárolásához.


  • Élelmiszer boltok

    A boltok különböző berendezéseiben eltérő hőmérsékletet kell biztosítani. Az integrált mélyhűtő, hűtő és légkondicionáló rendszerünkkel akár 50% költségmegtakarítás is elérhető az élelmiszerboltokban.

  • Élelmiszer elosztó központok

    A Daikin megbízható megoldást kínál élelmiszer elosztó központoknak, ahol a termékek frissességének megőrzése létfontosságú.