No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Central Europe HandelsGmbH
campus 21, Europaring F12/402, A-2345 Brunn am Gebirge (Austria)

T +43/2236/325 57 E office@daikin.at
F  +43/2236/325 57-900 http://www.daikin-ce.com
Kereskedelmi fűtés

Kereskedelmi fűtési megoldások

Product Image

A Daikin kereskedelmi fűtési megoldásai a leghatékonyabb megoldást kínálják megújuló energiaforrások használatával. Bármely típusú és méretű épület esetén csökkentik az energiafogyasztást úgy, hogy a környezetre a legkisebb terhelést gyakorolják. Az éttermektől, az irodákon, nagyobb szállodákon át egészen a társasházakig vagy sport és szabadidőközpontokig bárhol ideális választás.

Előnyök

Jelentős megtakarítás

A megújuló levegő- és napenergiával a hőszivattyú jelentős megtakarítást biztosít a fűtési és meleg víz előállítási költségeken.

Fokozott komfort

A Daikin fűtési megoldásai inverteres szabályozásúak, ezáltal állandó hőmérsékletet tartanak fenn a helyiségben, tökéletes üzleti környezetet biztosítva.

Integrált megoldások

Az optimális energiahatékonyság érdekében a Daikin fűtési rendszerek hűtési és szellőztetési rendszerekkel, légfüggönyökkel és meleg víz előállítással kombinálhatók.

Megbízható támogatás

A Daikin teljes értékesítés utáni támogatást nyújt minden országban, így ügyfelei a világ minden táján teljes kényelemben és biztonságban élvezhetik a rendszerek nyújtotta előnyöket.

Termékek

Áttekintés