No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Central Europe HandelsGmbH
campus 21, Europaring F12/402, A-2345 Brunn am Gebirge (Austria)

T +43/2236/325 57 E office@daikin.at
F  +43/2236/325 57-900 http://www.daikin-ce.com
Kereskedelmi légkondicionálás

Kereskedelmi légkondicionálási megoldások

Product Image A Daikin légkondicionálási megoldások teljes komfortot nyújtanak egész évben olyan kereskedelmi alkalmazásoknál, mint éttermek, irodák, üzletek, szállodák és bankok. Légkondicionáló rendszereink a levegőt, mint megújuló energiaforrást használják, csökkentve az energiaköltségeket és a CO2 kibocsátást.

Előnyök

Maximális komfort

A Daikin légkondicionálási megoldásai egész évben maximális komfortot biztosítanak, a kültéri hőmérséklettől függetlenül. Tökéletes beltéri klíma az energiahatékonyság optimalizálásával.

Széles termékválaszték

A Daikin a piacon a legszélesebb termékportfóliót kínálja.

Integrált megoldások

A Daikin légkondicionáló egységei fűtési és szellőzési rendszerekkel, légfüggönyökkel, folyadékhűtőkkel és meleg víz előállítással kombinálhatók a teljesen integrált, egyszerűen szabályozható megoldás létrehozása érdekében.

Megbízható támogatás

A Daikin teljeskörű értékesítés utáni támogatást nyújt minden országban, így ügyfelei a világ minden táján teljes kényelemben és biztonságban élvezhetik a rendszerek nyújtotta előnyöket.

Termékek

Áttekintés
  • Teljeskörű szabályozás

    A Daikin vezérlési megoldásai a beltéri klíma teljes szabályozhatóságát biztosítják. Felhasználóbarát vezérlőket és megfigyelési eszközöket nyújtanak több épületes megoldásokhoz.

  • Csere technológia

    A Daikin R-22 és R-407C hűtőközeg csere megoldások jelentős energiamegtakarítást és költséghatékony rendszer felújítást tesznek lehetővé minimális rendszer leállással.

  • Szakmai támogatás

    A Daikin szakszerű szerviz szolgáltatást nyújt minden üzleti partnerének. Hosszú távú együttműködésre törekszünk, amelyben teljes körű fűtési, hűtési, szellőzési és folyadékhűtési megoldásokat kínálunk.