No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Central Europe HandelsGmbH
campus 21, Europaring F12/402, A-2345 Brunn am Gebirge (Austria)

T +43/2236/325 57 E office@daikin.at
F  +43/2236/325 57-900 http://www.daikin-ce.com
Sport és szabadidő

A tökéletes szabadidős környezet létrehozásához

Product Image

A Daikin folyamatos friss levegő ellátást, szabályozott páratartalmat, nagy mennyiségű meleg vizet és egyszerűen vezérelhető fűtést és hűtést biztosít a komfortos szabadidős környezet biztosításához.

Előnyök

Energiahatékonyság

A rendkívül hatékony, megújuló energiaforrást hasznosító hőszivattyús technológiával a Daikin jelentős költség és energia fogyasztás csökkentést tesz lehetővé a sport és szabadidő központok üzemeltetésében.

Hővisszanyerés

A Daikin energiatakarékos hőszivattyús rendszerei visszanyerik a hőt a hűtést igénylő helyiségekből és ezzel melegítik elő a bejövő friss levegőt, alacsony költségen biztosítják a meleg víz előállítását vagy az épület más helyiségeinek fűtését.

Kompakt méretek

A Daikin a stílusos és kompakt egységek széles választékát kínálja, amelyekkel helyet takaríthat meg. A Daikin alacsony zajszinttel működő kültéri egységei kis helyet foglalnak, így sűrűn lakott területen is ideális megoldást nyújtanak.

Rugalmas megoldások

A Daikin a legszélesebb választékot nyújtja bármely típusú sport és szabadidős helyiségekbe: stadionokba, edzőtermekbe, fürdőkbe, jégpályákhoz, mozikba, színházakba, múzeumokba és kiállítótermekbe.

Termékek

Áttekintés