No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Central Europe HandelsGmbH
campus 21, Europaring F12/402, A-2345 Brunn am Gebirge (Austria)

T +43/2236/325 57 E office@daikin.at
F  +43/2236/325 57-900 http://www.daikin-ce.com
Üzletek

Az üzletek költségeinek csökkentése

Product Image A Daikin teljes termékválasztékot kínál, amellyel ügyfeleinek kellemes és barátságos környezetet teremthet üzletében. Emellett a Daikin integrált megoldásai az energiahatékonyságot is optimalizálják.

Előnyök

Integrált üzleti megoldások

A Daikin egyetlen klímaszabályozási rendszerbe integrálja az üzlet légkondicionálását, fűtését és szellőztetését, a hűtőberendezéseket, légfüggönyöket és intelligens vezérlést.

Teljeskörű megoldás

A Daikin a termékek teljes választékát kínálja az energiahatékonyságot optimalizáló integrált megoldás létrehozásához. Daikin tanácsadónk örömmel áll rendelkezésére a megfelelő megoldás megtervezésében.

Kompakt megoldások

Takarítson meg hasznos felületet a Daikin kazettás, mennyezetre szerelt és légcsatornázható egységeinek széles választékával. A Daikin kültéri egységek is kis helyet foglalnak, ezáltal ideálisak a sűrűn lakott területekre és a szigorú zajszint előírások betartásához beltérbe is beszerelhetők.

Intelligens energia megtakarítás

A Daikin csökkenti az energia fogyasztást és költségeket akár kis, akár nagy üzlethelyiségekben.  A Daikin egységek az intelligens szabályozással automatikusan a körülményekhez igazítják a leadott teljesítményt. Az egyedülálló automatikusan tisztuló kazettás egységek, dedikált vezérlőegységek, hővisszanyerés és szabad hűtés csak néhány azon funkciók közül, amelyekkel automatikusan csökkentheti üzemelési költségeit.

Termékek

Áttekintés