No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Central Europe HandelsGmbH
campus 21, Europaring F12/402, A-2345 Brunn am Gebirge (Austria)

T +43/2236/325 57 E office@daikin.at
F  +43/2236/325 57-900 http://www.daikin-ce.com
Középületek és iskolák

Energiatakarékos középületek és iskolák

Product Image

Az alacsony széndioxid kibocsátású, megújuló energiaforrást hasznosító hőszivattyús technológián alapuló Daikin fűtési, szellőztetési és légkondicionálási megoldások csökkentik a középületek üzemelési költségeit és környezetre gyakorolt hatásukat.

Előnyök

Teljes szabályozás

A hőmérséklet szabályozása, friss levegő ellátás és a páratartalom optimalizálása: a helyiségenkénti szabályozással kellemes, tiszta és egészséges beltéri környezetet hozhat létre.

Energiakezelés

Az integrált hővisszanyerésnek köszönhetően alacsony költségen állíthat elő meleg vizet és melegítheti a bejövő friss levegőt. A teljes épület távolról vezérelhető egyetlen központi helyről az energia felhasználás és széndioxid kibocsátás csökkentése érdekében.

Kompakt méretek

A Daikin a stílusos és kompakt egységek széles választékát kínálja, amelyekkel helyet takaríthat meg. A Daikin alacsony zajszinttel működő kültéri egységei kis helyet foglalnak, így sűrűn lakott területen is ideális megoldást nyújtanak.

Rugalmas megoldások

A Daikin integrált megoldásai bármely környezet igényei szerint személyre szabhatók: iskolákban, kórházakban, repülőtereken, állomásokon és más középületekben is kiválóan alkalmazható.

Termékek

Áttekintés