No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Central Europe HandelsGmbH
campus 21, Europaring F12/402, A-2345 Brunn am Gebirge (Austria)

T +43/2236/325 57 E office@daikin.at
F  +43/2236/325 57-900 http://www.daikin-ce.com
Irodák

Hatékony munkakörnyezet

Product Image A hatékony épület- és létesítmény-kezelés az üzemköltségek szempontjából kiemelten fontos. A Daikin személyre szabott irodai megoldásai az energiafogyasztás teljes szabályozását teszik lehetővé létrehozva a tökéletes munkakörülményeket és csökkentve a környezetre gyakorolt hatást.

Előnyök

Kiemelkedő energia megtakarítás

A Daikin irodai légkondicionáló rendszerei az épület teljes légkondicionáló rendszerébe integrálhatók. Az egységek közötti hővisszanyeréssel, szabad hűtéssel és szellőztetéssel, szabad meleg víz előállítással alacsonyabb üzemelési költségeket és széndioxid kibocsátást tesznek lehetővé.

Csere technológia

A Daikin irodai csere technológia megoldások gyors megtérülést és költséghatékony felújítást biztosítanak. Jelentős energia megtakarítás minimális leállási idővel.

Komfort egész évben

A kiolvasztás alatti folyamatos fűtés magas fűtési teljesítményt és a változó hűtőközeg hőmérséklet folyamatos komfortot, a hideg légáramlatok megakadályozását teszi lehetővé.

Alacsony beszerelési költségek

A Daikin lapos kazettás egységei a gyors beszerelés érdekében tökéletesen illeszkednek a standard mennyezeti elemekbe. A Daikin Intelligent Touch manager vezérlője költséghatékony mini BMS rendszer biztosít, amellyel az összes Daikin és harmadik fél berendezés szabályozható.

Termékek

Áttekintés