No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Central Europe HandelsGmbH
campus 21, Europaring F12/402, A-2345 Brunn am Gebirge (Austria)

T +43/2236/325 57 E office@daikin.at
F  +43/2236/325 57-900 http://www.daikin-ce.com
Bankok

Teljes klímaszabályozás banki környezetekhez

Product Image A Daikin energiahatékony kereskedelmi fűtési, szellőztetési és légkondicionálási rendszerei a modern banki környezetek minden igényét kielégítik, hogy üzleti ügyeit kellemes környezetben intézhesse.

Előnyök

Teljes szabályozás

Az egyes zónák és egységek hatékony szabályozhatósága biztosítja, hogy valóban csak ott fűtsenek és hűtsenek, ahol arra igény van, és így a pazarlás elkerülésével automatikusan csökkenthetők az energia költségek is.

Kompakt méretek

A Daikin rendszerek minimális helyet igényelnek, kevesebb a telepítési helyigényük is, így jó megoldást jelent felújításoknál. A Daikin alacsony zajszinttel működő kültéri egységei kis helyet foglalnak, így sűrűn lakott területen is ideális megoldást nyújtanak.

Rugalmas megoldások

A Daikin széles klíma és szellőzés szabályozási kínálatának köszönhetően minden egyes helyiséget igény szerint külön lehet szabályozni, a tárgyalótermektől és irodáktól egészen az ügyfélszolgálatokig és üzlethelyiségekig. 

Teljeskörű megoldás egyetlen forrásból

A Daikin biztosít egy országos vagy akár nemzetközi kapcsolattartót, hogy még több projektet szerezhessen, egyszerűbben megfelelhessen a különböző törvényi előírásoknak, és egyszerűbb legyen az elszámolása is.

Termékek

Áttekintés