No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Central Europe HandelsGmbH
campus 21, Europaring F12/402, A-2345 Brunn am Gebirge (Austria)

T +43/2236/325 57 E office@daikin.at
F  +43/2236/325 57-900 http://www.daikin-ce.com
Daikin Altherma Flex

Fűtés, használati meleg víz és hűtés lakossági és kereskedelmi alkalmazásokhoz

Product Image A Daikin Altherma Flex egy teljes klímaszabályozási megoldás lakossági és kereskedelmi környezetekbe, rendkívül hatékony levegő-víz hőszivattyúval.

Előnyök

Jelentős energiamegtakarítás

A Daikin Altherma Flex az "A" minősítésű gázkazánokhoz képest háromszor jobb energiahatékonyságot nyújt a mérsékelt nyugat- és közép-európai éghajlaton.

Rugalmas, 3 az 1-ben rendszer

A Daikin Altherma Flex fűtést, hűtést és használati meleg vizet biztosít egyedülálló komfortszinten egész évben. A hűtési műveletekből visszanyert hővel a rendszer a meleg vizet akár 60°C-ig képes felmelegíteni.

Sokoldalú, moduláris rendszer

A beltéri egységek az épület igényeinek megfelelően különböző hőleadókkal kombinálhatók, beleértve a fan-coil egységeket, hőszivattyús hőleadókat, padlófűtést, alacsony és magas hőmérsékletű radiátorokat.

Ideális lakásokba és középületekbe

A beltéri egységek egymástól függetlenül használhatók, ezáltal minden lakásban/ helyiségben külön szabályozható a fűtés, a meleg víz és a hűtés, az adott társasház, iskola, kórház vagy szálloda összes hőleadójával együtt.

Áttekintés

Lakóépületi alkalmazás

Lakóépületi alkalmazás

  • A beltéri egységek egymástól függetlenül működtethetők
  • Minden lakásban egyedi fűtés, meleg víz és hűtés szabályozást tesz lehetővé, az egyes lakások hőleadói is külön szabályozhatók.
Kereskedelmi alkalmazás

Kereskedelmi alkalmazás

  • A központosított beltéri egységek moduláris rendszere az épület fűtési, hűtési és meleg víz előállítási igényeinek megfelelő skálázhatóságot biztosít. 
  • A hőleadók széles választékával kombinálhatók, mint fan-coil egységek, hőszivattyús hőleadók, padlófűtés és radiátorok. 
  • Ideális megoldás fürdőkbe, fitnesz központokba, éttermekbe és iskolákba.